Falt pladask for norsk kebab

Hollywood-stjerna Sarah Jessica Parker elsker å være i Oslo.

(Dagbladet): I dag klokka halv ett stilte Nobel-stjernene opp på en pressekonferanse i forkant av Nobelkonserten.

Blant artistene som skal opptre på konserten i kveld er Kylie Minogue, Jennifer Hudson, Ne-Yo, Seal, Laleh, Karpe Diem og Susanne Sundfør.

- Elsker Oslo Mens Minogue og Sundfør glimret med sitt fravær, var Sarah Jessica Parker og Gerard Butler selvskrevne gjester under pressetreffet.

De to røpet at de begge har storkost seg i Norge siden de ankom landet, til tross for kulda.

- Kulda er mye mindre fuktig enn i New York. Da vi kjørte opp en allé tenkte jeg at det så akkurat ut som i et Ibsen-skuespill. Og så sa fyren jeg var sammen med at det var Ibsens leilighet, sa Parker begeistret.

- Jeg elsker å være her. Oslo er slik en vakker by, det er så annerledes fra der jeg bor. Jeg elsker at det er så lite engelsk, det er så langt hjemmefra.

Utradisjonelt matvalg Glamstjerna, best kjent for rollen som den svært trendy Carrie Bradshaw i suksesserien «Sex og singelliv» kunne røpe at gårsdagens matvalg var noe utradisjonelt.

- Jeg spiste en fantastisk kebab, det var utrolig. Og så spiste jeg god gravelaks, fortalte hun, før hun understreket at hun ikke hadde skulket gårsdagens bankett for å spise kebab.

- Det var i en to timers pause.

- Kaldt For Butler var det tredje gang han besøkte Norge.

- Jeg elsker denne byen. Jeg var på seremonien, og da vi kom ut og vinden traff..., jeg har ikke opplevd kulde som det på lenge, sa han.

Den skotske skuespilleren ser likevel ut til å funnet seg vel til rette i den norske hovedstaden.

- Skottene og skandinavene har et nært forhold. Vi ser like ut og har lik oppførsel. Jeg føler at jeg passer inn, sa han på pressekonferansen.

FORNØYD: Sarah Jessica Parker snakket varmt om både fredsprisen og Oslo under dagens pressetreff.
Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
FORNØYD: Sarah Jessica Parker snakket varmt om både fredsprisen og Oslo under dagens pressetreff. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer