Cameron Boyce:

Familien bekrefter dødsårsaken

Den 20 år gamle Disney-stjernas medisinske tilstand tok livet av ham.

TRAGISK: Den 20 år gamle Disney-stjerna Cameron Boyce døde søndag, som følge av en medisinsk tilstand. Nå bekrefter familiens talsperson hvilken tilstand det er snakk om. Foto: NTB scanpix
TRAGISK: Den 20 år gamle Disney-stjerna Cameron Boyce døde søndag, som følge av en medisinsk tilstand. Nå bekrefter familiens talsperson hvilken tilstand det er snakk om. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På søndag ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Cameron Boyce hadde gått bort, bare 20 år gammel. Skuespilleren var kjent fra en rekke Disney-produksjoner, og hadde i tillegg spilt mot Adam Sandler i de to «Grown Ups»-filmene.

Dødsfallet rystet Hollywood, og det tok ikke lang tid før flere av verdens største stjerner delte kondolansene sine. I tillegg delte flere fans sine følelser og opplevelser av det unge stjerneskuddet.

Familien har bedt om ro i den kommende perioden, og i går uttalte skuespillerens far at han var i et «mareritt han ikke klarte å våkne fra». Gjennom en talsperson har de derimot hele tida kommet med oppdateringer, og nå har familien bestemt seg for å dele dødsårsaken.

Fikk anfall

Da de kunngjorde dødsfallet søndag, skrev de at det skyldtes en «pågående medisinsk tilstand» og et anfall i søvne. Onsdag morgen norsk tid bekrefter de at dette anfallet skyldtes epilepsi, noe amerikansk tabloidpresse har spekulert på i flere dager allerede.

I en eksklusiv uttalelse til E! Online forteller familiens talsperson følgende om dødsfallet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer