<strong>SLÅR TILBAKE:</strong> Jim Carrey slo tirsdag tilbake mot en rekke påstander familien til hans avdøde kjæreste har kommet med om han. I oppgjøret hevder han at han aldri ga henne rusmidler eller kjønnssykdommer, slik familien påstår. Foto: NTB scanpix&nbsp;
SLÅR TILBAKE: Jim Carrey slo tirsdag tilbake mot en rekke påstander familien til hans avdøde kjæreste har kommet med om han. I oppgjøret hevder han at han aldri ga henne rusmidler eller kjønnssykdommer, slik familien påstår. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Jim Carrey:

Familien hevder han ga den narkomane kjæresten dop og kjønnssykdommer. Nå slår Jim Carrey tilbake

Filmstjerna slår nå tilbake mot familien til sin avdøde kjæreste. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Komiker og skuespiller Jim Carrey (54) og Cathorina White ble et par i 2012. De var av og på flere ganger, men forholdet ble fort avbrutt i fjor høst.

Da døde White av en overdose i en bolig i Los Angeles. Det har ikke gått ubemerket hen for internasjonal presse.

Saken fikk massiv oppmerksomhet verden over. Den er enda ikke over.

Tidligere i høst saksøkte Whites mann, som hun var separert fra på dødstidspunktet, Carrey. Mark Burton mener Carrey er ansvarlig for at White hadde tilgang på rusmidlene som førte til hennes død i fjor. Whites mor har også gått hardt ut mot komikeren.

Nå svarer Carrey familien til sin avdøde kjæreste.

Slår hardt tilbake

Det var People som først omtalte saken. Carrey og hans juridiske team leverte inn rettsdokumenter med hans uttalelse tirsdag amerikansk tid.

Uttalelsene baserer seg på uttalelser fra Whites mor, Brigid Sweetman, som kom før søksmålet fra Whites mann. Hun søkte om erstatning fra komikeren etter datteras død. Både Sweetman og Burton representeres av samme advokat, Michael Avenatti.

54-åringen kaller det hele for «utpressing» i rettsdokumenter som People nå har fått tak i.

Carrey hevder påstandene i søksmålene mot ham er «basert på kategoriske løgner konstruert av Sweetman sammen med Whites «green card»-ektemann, («green card» refererer til et dokument innvandrere må ha for å bo og jobbe i USA, journ anm) som White aldri bodde med og som hun bare giftet seg med for å unngå deportering til Irland», heter det blant annet i dokumentene.

Komikeren går også hardt ut mot anklagene om at han ga White reseptbelagte medisiner, som han mener aldri skjedde. Han skal heller ikke ha gitt henne tre kjønnssykdommer «uten å advare henne».

- Sweetman og hennes advokat ga ut denne ydmykende informasjonen om White bare for å få overtaket på Carrey, står det i dokumentene ifølge Mirror.

Avenatti, som representerer både avdødes mor og enkemann, har ikke latt Carreys uttalelser gå ham hus forbi. Etter at 54-åringens uttalelser i rettsdokumentene ble kjent, gikk han hardt ut mot filmstjerna.

- Jim Carrey leverte inn en uttalelse til retten som en del av hans pågående angrep på en sørgende mor. Oppførselen hans er ekkel og uærlig. Hvem angriper mora til ei død jente? spør Avenatti i en uttalelse til People.

Tungt farvel

Det var i oktober i fjor at White fikk sitt siste hvilested. Bisettelsen fant sted i Whites hjemby Cappawhite i Irland, og flere hundre mennesker møtte opp for å følge kvinnen som ble 30-år til graven.

Carrey var en av dem som bar kista fra kirka til gravplassen og framsto tydelig preget av stundens alvor.

Noen dager i forveien tvitret Carrey et bilde av ham selv og White og la ved teksten «Kjærlighet kan ikke mistes».

<strong>BAR KISTA OG SA FARVEL:</strong> Jim Carrey var tydelig preget av stundens alvor da han fulgte White på hennes siste reise i fjor høst. Foto: WENN.com , NTB scanpix
BAR KISTA OG SA FARVEL: Jim Carrey var tydelig preget av stundens alvor da han fulgte White på hennes siste reise i fjor høst. Foto: WENN.com , NTB scanpix Vis mer

- Hun var virkelig en delikat irsk blomst, for sensitiv for denne jorda. For henne var det å elske og bli elsket alt som betydde noe, uttalte Carrey like etter dødsfallet ble kjent.

Den 54 år gamle skuespilleren, som har figurert i en rekke storfilmer som «Dum og Dummere», «The Mask», og «The Truman Show», fortalte at han var i dyp sorg etter kjærestens bortgang.

Daily Mail opplyser at 30 år gamle White var makeup-artist med skuespillerambisjoner. Ifølge politiet skal det ha blitt oppdaget en lapp på åstedet White ble funnet død.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer