Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Harry Morton:

Familien røper dødsårsaken

Mangemillionæren hadde hjertetrøbbel, ifølge familien.

EKSKJÆRESTER: Mangemillionæren Harry Morton døde i helga, 38 år gammel. Nå røper familien dødsårsaken. Her er han fotografert med Lindsay Lohan i 2006. Den gang var de to et par. Foto: Reuters/ NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Mangemillionæren Harry Morton døde i helga, 38 år gammel. Nå røper familien dødsårsaken. Her er han fotografert med Lindsay Lohan i 2006. Den gang var de to et par. Foto: Reuters/ NTB Scanpix Vis mer

I helga ble Pink Taco-gründer og mangemillionær Harry Morton (38) funnet død i sitt eget hjem i Beverly Hills. Dødsfallet kom overraskende på både fansen og mange av stjernas venner.

Han skal ha blitt funnet av sin lillebror, og det var ikke mistenkt at noe kriminelt lå bak 38-åringens bortgang.

Liket er sendt til obduksjon, og rettsmedisinerne i Los Angeles har foreløpig ikke offentliggjort resultatene sine. Kokkens familie har på sin side valgt å gå ut med det de antar dødsårsaken er.

Hjertetrøbbel

I en uttalelse til People forteller familien at restauranteieren, som var like kjent for sine berømte venner og ekser som for sine gastronomiske ferdigheter, trolig døde av et hjerteinfarkt.

38-åringen led av en hjertesykdom der koronararteriene var for smale eller tette. Han skal i tillegg ha hatt et unormalt stort hjerte.

Ifølge familien undersøkte hjertekirurg Kathy Magliato ham like etter at han døde. Hun fant ut at kokken hadde forkalkninger i tre hovedarterier, noe som sørget for det plutselige dødsfallet.

Han ble ferdig obdusert på mandag, men rettsmedisinerne i Los Angeles har altså foreløpig ikke uttalt seg om hva den offisielle dødsårsaken er. Ifølge People skyldes dette at de undersøker liket ekstra nøye, selv om det ikke er ventet at det ligger noe kriminelt eller mistenkelig bak dødsfallet.

- Bestevenner

Morton, som er sønn av medgründeren av Hard Rock Café-kjeden, har datet flere kjendiskvinner, blant andre Lindsay Lohan (33). Etter noen måneder i 2006, hvor de dukket opp på flere offentlige arrangementer sammen, tok romansen imidlertid slutt.

Se dette innlegget på Instagram

Best friends. Best life.

Et innlegg delt av Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Etter Lohans siste Instagram-innlegg å dømme, holdt de vennskapet ved like.

- Bestevenner. Det beste livet, skriver hun under et bilde av de to.

REHAB: Da Lindsay Lohan gjestet David Lettermans talkshow i 2013 ble det mye fokus på hennes rehab-opphold. Men det virket ikke skuespilleren veldig interessert i å snakke om. Video: Reuters / Worldwide Pants. Vis mer

Morton har også blitt koblet til andre kjendiskvinner - som Demi Moore (57), Britney Spears (37), Paris Hilton (38), Jennifer Aniston (50) og Hayden Panettiere (30).

Tidligere i år punget han for øvrig ut over 25 millioner dollar - i overkant av 230 millioner kroner - da han kjøpte Elvis Presleys tidligere hjem i Beverly Hills, ifølge Los Angeles Times.

I CELEBERT SELSKAP: Harry Morton sammen med Hollywood-paret Cash Warren (t.v.) og Jessica Alba. Foto: NTB scanpix
I CELEBERT SELSKAP: Harry Morton sammen med Hollywood-paret Cash Warren (t.v.) og Jessica Alba. Foto: NTB scanpix Vis mer
FIRKLØVER: Harry Morton sammen med Wilmer Valderrama, gründer Brent Bolthouse og Danny Masterson i 2005. Valderrama har også datet Lindsay Lohan, for øvrig. Foto: NTB scanpix
FIRKLØVER: Harry Morton sammen med Wilmer Valderrama, gründer Brent Bolthouse og Danny Masterson i 2005. Valderrama har også datet Lindsay Lohan, for øvrig. Foto: NTB scanpix Vis mer
I 2005: Harry Morton avbildet i samtale med skuespiller Tara Reid. Foto: NTB scanpix
I 2005: Harry Morton avbildet i samtale med skuespiller Tara Reid. Foto: NTB scanpix Vis mer

Harry Morton var et kjent ansikt i Hollywood, og er blitt fotografert sammen med en rekke stjerner i åras løp. De siste åra trakk han seg imidlertid mer tilbake fra rampelyset.

Tidligere har Lindsay Lohan på sin side datet mange kjente menn, deriblant rapperen 50 Cent (43), artisten Robbie Williams (44) og skuespilleren Wilmer Valderrama (38), kanskje bedre kjent som Demi Lovatos (26) ekskjæreste.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media