Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Familien Sørensen brukte 68 000 kroner på Bieber-møter. Nå nekter han å ta bilde med dem

- Det er ganske mye forvirring.

BRUKER 34 000 PÅ BIEBER: Malin Sørensen har kjøpt den dyreste billettpakken til begge Biebers konserter i Oslo senere i år. Nå blir det ikke noe av møtet. Foto: Scanpix, Privat
BRUKER 34 000 PÅ BIEBER: Malin Sørensen har kjøpt den dyreste billettpakken til begge Biebers konserter i Oslo senere i år. Nå blir det ikke noe av møtet. Foto: Scanpix, Privat Vis mer

(Dagbladet): - Jeg vet ikke helt, først må jeg bare forstå hva som har skjedd, sier Malin Sørensen (18) til Dagbladet.

Morgentimene har vært hektiske for unge beliebers verden over etter at det ble kjent at han velger å droppe «meet and greets» fra resten av turneen sin.

Flere raser på Twitter og i sosiale medier, mens andre er relativt forståelsesfulle.

- Forvirra - Jeg driver og snakker med resten av gjengen som skal på konserten nå. Det er ganske mye forvirring, og vi vet ikke hva som har skjedd, sier Sørensen.

I fjor skrev Dagbladet om trebarnsmora Gro-Anita Sørensen fra Stryn, som etter å ha vunnet i Lotto sikret døtrene Astrid (14) og Malin (18) hver sin VIP-billett til Biebers Stockholm-konsert 29. september i år.

For Malin var det ikke nok å få møte den kanadiske artisten én gang. For egne penger kjøpte hun samme billettpakke til Biebers Oslo-konsert 23. september.

Når ekstrakonserten ble annonsert kjøpte hun enda en billett - til 17 000 kroner.

Hun har altså brukt 34 000 kroner på billetter, noe som totalt for hele Sørensen familien blir omlag 68 000 kroner.

Refusjon Nå håper Stryn-jenta at hun og familien får pengene tilbake.

- Jeg kommer ikke til å betale 17 000 for konserten uten å få møte han, sier Sørensen og legger til:

- Nå skal jeg be om å få alt refundert, også kommer jeg til å kjøpe en vanlig billett når det nærmer seg.

Bkstg, selskapet som er ansvarlig for backstage-møtene til popstjerna, bekrefter i en tweet at et sikkerhetsbrudd på en av de siste konsertene til Bieber skal være bakgrunnen for hvorfor «meet and greets»-billettene endres.

De bekrefter også at det skal være mulig å få refundert billettene.

Framover vil Bieber droppe å ta bilder sammen med fansen, altså selfies. Som trøstepremiere skal man få lov til å filme og ta bilder av popstjerna.

Sørensen kommer likevel til å be om å bytte billettene sine.

- Da kan jeg jo like godt ta egne bilder fra konsertsalen, sier hun.

- Forståelig Bieber opplyste på Instagram i dag at endringene skyldes at han «tappes for energi» ved disse møtene.

Sørensen forstår begrunnelsen til popidolet.

- Jeg skjønner det godt. Han ser jo veldig sliten ut på bilder fra konsertene, men det er jo selvsagt kjipt uansett, sier hun.

- Det hele har vært så surrealistisk at jeg ikke rakk å innse at jeg skulle møte han før det her skjedde, sier hun.

Sørensen skal etter planen reise med en gruppe venninner på konserten. At det har vært lite informasjon fra norsk hold, har gjort at det har blitt mye aktivitet på morgenen for venninnegjengen.

- Det har vært ganske mye aktivitet i chatten tidlig i dag. Det har vært noe stress, noe jeg merker mest selv fordi det er så lite informasjon akkurat nå, sier hun.

Dagbladet har vært i kontakt med konsertarrangøren for Biebers norgeskonserter i september, som foreløpig ikke vil kommentere saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling