Avicii er død:

Familien til avdøde Avicii med åpent brev: - Takk for alle kjærlige beskrivelser av ham

Familien takker for støtten i den vanskelige tiden.

TAKKER: Familien til avdøde Avicii takker for kjærligheten som er blitt delt etter hans bortgang fredag. Foto: NTB Scanpix
TAKKER: Familien til avdøde Avicii takker for kjærligheten som er blitt delt etter hans bortgang fredag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sjokknyheten om at en av verdens mest framgangsrike EDM-artister, Avicii, hvis egentlig navn var Tim Bergling, hadde gått bort, i en alder av bare 28 år, traff verden fredag.

Mandag kveld bryter familien til den avdøde artisten tausheten rundt hans bortgang i et åpent brev.

- Vi vil takke for støtten vi har fått og alle kjærlige beskrivelser av vår sønn og bror. Vi er så takknemlige for alle som elsket Tims musikk og har gode minner til hans låter, heter det i brevet, ifølge Expressen.

I uttalelsen, som er formidlet gjennom Aviciis pressekontakt, Ebba Lindquist, forteller familien at de setter stor pris på all oppmerksomheten Bergling har fått de siste dagene.

- Takk for initiativene som er tatt for å hedre Tim, som samlingen på Sergels torg, kirkeklokker som har spilt hans musikk og et minutts stillhet rundt om i verden. Med kjærlighet, familien.

Utelukker kriminalitet

Hvorfor Avicii, som ble funnet fredag formiddag mens han var på ferie i Muscat i Oman, er gått bort - er det foreløpig få som vet.

Tidligere har det lokale politiet opplyst til SVT at de er kjent med nettopp hva som har forårsaket Aviciis tidlige bortgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer