<strong>I SORG:</strong> Realitystjernen mistet både moren og broren i løpt av 14 måneder. Foto: NTB scanpix
I SORG: Realitystjernen mistet både moren og broren i løpt av 14 måneder. Foto: NTB scanpix Vis mer

«The Real Housewives of Beverly Hills» og Lisa Vanderpump:

Familie­tragedie for realitystjerna

Mistet to familiemedlemmer på 14 måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lisa Vanderpump (58), kjent fra realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills» opplevde enhver families største mareritt da broren Mark Vanderpump (59) ble funnet død i hjemmet sitt i England 30. april i fjor. Dødsfallet ble antatt å være en overdose, ifølge People.

- Det har alltid vært oss to, vi var som tvillinger. Det har vært utrolig vanskelig, men vi må fortsette å tenke framover og gjøre menneskene som var viktig i livet vårt stolte mens de ser ned på oss, fortalte 58-åringen om dødsfallet til broren under en episode av tv-serien «Vanderpump Rules», ifølge People.

Kun 14 måneder seinere rammet nok en tragedie Vanderpump-familien. I forrige uke døde realitystjernas mor, Jean Vanderpump (84). Det skriver People.

View this post on Instagram

Rest In Peace big brother 💔

A post shared by Lisa Vanderpump (@lisavanderpump) on

En representant for 58-åringen bekrefter dødsfallet til nettstedet og opplyser at realitystjerna er i «sjokktilstand» og «knust» over tapet av moren sin. Videre meddeler representanten at Vanderpump ønsker å være i fred i tida framover, og at hun ikke vil kommentere dødsfallet ytterligere.

Den britiske tabloidavisa Daily Mail, gjengitt av People, skriver at 58-åringen har tatt en pause fra innspillingen av tv-serien «Vanderpump Rules» som følge av morens dødsfall.

Brutal sesong

Pausen fra innspillingen kommer kort tid etter at realitystjerna droppet ut av det velkjente realityprogrammet «The Real Housewives of Beverly Hills».

Bakgrunnen for dette skal ha vært en krangel med de andre realitykollegaene, men også tapet av broren skal ha ført til at 58-åringen var mer sårbar for dramaet på tv.

<strong>«THE REAL HOUSEWIVES OF BEVERLY HILLS»:</strong> Her er flere av fruene som har vært med i tv-serien avbildet sammen i 2013. F.v. Kim Richards, Kyle Richards, Yolanda Foster, Brandi Glanville, Carlton Gebbia, Lisa Vanderpump-Todd og Joyce Giraud de Ohoven. Foto: NTB scanpix
«THE REAL HOUSEWIVES OF BEVERLY HILLS»: Her er flere av fruene som har vært med i tv-serien avbildet sammen i 2013. F.v. Kim Richards, Kyle Richards, Yolanda Foster, Brandi Glanville, Carlton Gebbia, Lisa Vanderpump-Todd og Joyce Giraud de Ohoven. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det var en brutal sesong for meg, og det var på et tidspunkt hvor jeg slet. Alle sier alltid «åh, det ser ut som at du har livet på stell», men jeg begynte innspillingen av tv-serien to eller tre måneder etter at broren min gikk bort. Jeg var ikke helt til stede, fortalte Vanderpump nylig i en episode av tv-programmet «RuPaul», ifølge People.

- Jeg var ikke forberedt. Jeg fant ut at jeg ikke klarte å takle noe som jeg vanligvis klarte. Så jeg fortsatte, og til slutt måtte jeg si at jeg ikke klarte det mer, fortsatte hun.

Ifølge Contact Music begynte realitystjerna på antidepressiva etter brorens dødsfall og fikk hjelp for hvordan hun skulle takle sorgprosessen.

- Etter et så depressivt år er jeg redd for hva slags skade det gjør. Det er en av grunnene til at jeg trakk meg unna «The Real Housewives of Beverly Hills», fortalte hun ifølge nettstedet.

- DU ER EN PSYKOPAT: I en episode av TV3-programmet samles både Åsa Vesterlund, Gunilla Persson, Maria Montazami og Isabel Adrian til frokos. Tradisjonen tro forløper ikke møtet uten dramatikk. Video: TV 3 Vis mer

Verdifullt ekteskap

Den britiskfødte 58-åringen har vært med i «The Real Housewives of Beverly Hills» helt siden oppstarten i 2010, og det kom som en overraskelse på mange da hun valgte å trekke seg. Vanderpump startet allerede karrieren som barneskuespiller og har seinere vært å se i filmer, tv-serier samt musikkvideoer.

Men det stopper ikke der. Sammen med ektemannen Ken Todd er hun også travelt opptatt med å drive en rekke restauranter, barer og nattklubber i California.

<strong>GODT GIFT:</strong> Lisa Vanderpump og Ken Todd giftet seg i 1982. Her er de avbildet sammen i 2017. Foto: NTB scanpix
GODT GIFT: Lisa Vanderpump og Ken Todd giftet seg i 1982. Her er de avbildet sammen i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lisa og Ken giftet seg i 1982 og har sønnen Max og datteren Pandora sammen. 58-åringen har tidligere uttalt at støtten fra ektemannen har vært svært verdifull og gjort at hun har hatt muligheten til å fokusere på karrieren sin innenfor blant annet tv.

- Jeg tror man må være en selvsikker mann for å være gift med meg, har 58-åringen tidligere uttalt til The Times, ifølge Contactmusic.

- Han er energien og kraften som driver meg, men ja, når han blir kalt Mr. Vanderpump vet jeg ikke helt hva han føler, fortsatte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer