Tom Hanks:

Fan sendte brev til Tom Hanks. Svaret fikk henne til å bryte ut i latter

- Det gjorde dagen min. 

OVERRASKET: Skuespiller Tom Hanks ga en kvinnelig fan bakoversveis da han svarte tilbake på fan-brevet hennes. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni
OVERRASKET: Skuespiller Tom Hanks ga en kvinnelig fan bakoversveis da han svarte tilbake på fan-brevet hennes. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den prisvinnende skuespilleren Tom Hanks (60) har flere ganger bevist at han gjerne går et ekstra steg for å glede fansen.

Tidligere i høst overrasket han blant annet et brudepar ved å stille opp på bilde med dem da han var på joggetur i parken.

Nylig slo han til igjen og ga en fan tidenes hyggeliste førjulsgave.

Overfor nettstedet CBC News forteller Toronto-kvinnen Zena Gopal at hun og noen venninner utfordret hverandre for å se hvem av dem som raskest kunne motta en «selfie» fra en kjendis.

De skal ha kommet frem til at «Forrest Gump»-stjerna Tom Hanks var aktuell å kontakte.

Omtrent tre uker etter at hun sendte Hanks et bilde av seg selv, der hun spurte om Hollywood-stjerna kunne ta en selfie med bildet av henne, fikk hun en stor overraskelse i posten.

Sendte selfie

Vedlagt sammen med et brev, tilsynelatende skrevet på en skrivemaskin, sendte han Gopal et polaroidbilde av seg selv som poserer med bildet av henne.

- Beklager skjegget, men jeg skal spille inn noen scener og da må jeg ha værhår, skrev han humoristisk i brevet som Gopal selv har delt på sin Facebook-profil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer