Fanny Andersen henger med bestevenninnen til Adele, men hun ante ingenting

Stjerneskuddet fikk seg en overraskelse på den røde løperen.

OPPTRER: Både Markus og Martinus, Fanny og Julie Bergan (helt til høyre) skal opptre under kveldens konsert. Julie skal også lede showet sammen med Christine Dancke. Foto: Tor Gunnar Berland
OPPTRER: Både Markus og Martinus, Fanny og Julie Bergan (helt til høyre) skal opptre under kveldens konsert. Julie skal også lede showet sammen med Christine Dancke. Foto: Tor Gunnar Berland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det kryr av norske kjendiser når VG-lista-showet sparkes i gang på Rådhusplassen i Oslo. Gratiskonserten har blitt som en årlig tradisjon som markerer starten på sommerferien for mange.

På scenen står store artister som Marcus & Martinus, Gabrielle, Nico & Vinz, Arif, Dagny, Cezinando og «Lean On»-sangeren MØ. Men også en rekke nye stjerner er å se på kveldens konsert.

- Det visste jeg ikke

En av disse er stjerneskuddet Fanny Andersen. På den røde løperen blir hun imidlertid tatt på senga når hun får vite hvem hun henger med på fritiden.

- Er det bestevenninnen til Adele! Det visste jeg ikke, Laura er kjempe hyggelig og vi har skrevet en låt sammen, forteller hun til Dagbladet før hun innrømmer at det kan ha vært positivt å ikke vite det.

- Nå kommer jeg ikke til å klare å oppføre meg normalt rundt henne, nå kommer jeg til å tenke på Adele hver gang jeg er med henne, sier Fanny og ler.

Artisten jobber nemlig en del med musikk i London, hvor Laura jobber som forfatter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer