HOTELL-REALITY: «Paradise Hotel» er inne i sin åttende sesong i Norge, og kommende uke er finaleuke på skandalehotellet i Mexico. I kveld ble et bilde fra den kommende finalen spredd i sosiale medier, blant annet på en Facebook-gruppe med over 40 000 medlemmer. Dette bildet er et offisielt pressebilde, og har ikke noe med det lekkede bildet å gjøre. Foto: Rune Bendiksen / TV 3
HOTELL-REALITY: «Paradise Hotel» er inne i sin åttende sesong i Norge, og kommende uke er finaleuke på skandalehotellet i Mexico. I kveld ble et bilde fra den kommende finalen spredd i sosiale medier, blant annet på en Facebook-gruppe med over 40 000 medlemmer. Dette bildet er et offisielt pressebilde, og har ikke noe med det lekkede bildet å gjøre. Foto: Rune Bendiksen / TV 3Vis mer

Fans raser etter at bilde fra «Paradise Hotel»-finalen lekket

Bildet ble delt på Facebook-gruppe med over 40 000 medlemmer.

(Dagbladet): Finalen i årets utgave av «Paradise Hotel» er ikke før torsdag. Likevel har et bilde fra finaleseremonien spredd seg i sosiale medier i kveld.

Bildet viser to deltakere som står vendt mot hverandre med hver sin gullkule i hendene.

Både programleder Triana Iglesias og flere andre deltakere er også å se.

«Dårlig gjort» Bildet er delt av en privatperson på en lukket Facebook-side med over 40 000 medlemmer, men er nå fjernet igjen.

Da bildet fortsatt var publisert på gruppa var det flere som uttrykte sin misnøye over lekkasjen i kommentarfeltet.

«Dårlig gjort», «Blir forbanna på deg» og «Bildet kan være redigert» var blant kommentarene som gikk igjen.

TV 3: - Ser alvorlig på dette Line Vee Hanum er pressesjef for MTG TV, som står bak TV3 - som sender «Paradise Hotel» i Norge.

Hun bekrefter overfor Dagbladet at bildet er fra finaledagen på «Paradise Hotel».

- Vi synes selvfølgelig svært dårlig om at det lekkes bilder og info fra finaleuken, det ødelegger for seerne som har fulgt serien i snart tolv uker og deltakerne som har holdt på hemmeligheten i flere måneder, sier Hanum.

- Både deltakere og de som jobber med «Paradise Hotel» har taushetsplikt i kontraktene sine, så vi ser svært alvorlig på dette.

- Hvilke grep gjør dere for å finne ut hvem som har lekket bildet?

- Vi gjør vårt ytterste for å komme til bunns i saken, og så får vi se hva som kommer ut av det, sier pressesjefen.