Fansen beskylder Khloe Kardashian for å bringe amerikansk basketlag ulykke

Nå tenner realitystjerna på alle plugger.

IKKE BLYG: Khloe Kardashian slår hardt tilbake i sosiale medier etter å ha blitt beskyldt for å bringe det amerikanske basketball-laget Cleveland Cavaliers ulykke. Foto: NTB Scanpix
IKKE BLYG: Khloe Kardashian slår hardt tilbake i sosiale medier etter å ha blitt beskyldt for å bringe det amerikanske basketball-laget Cleveland Cavaliers ulykke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): De siste månedene har Khloé Kardashian (32) blitt observert, og selv lagt ut bilder på Instagram, hvor hun stå i kjærlig positur sammen med basketspilleren Tristan Thompson (25) .

Flere medier hevder med dette at realitystjerna har funnet lykken på ny, etter bruddet med basketballspilleren Lamar Odom (37).

Duoen har selv ikke kommentert ryktene, men det stopper hverken fans eller utenlandske tabloider i å spekulere.

32-åringen, som har vist seg å være særdeles frittalende i sosiale medier, skaper nok en gang overskrifter i forbindelse med koblingen til Cleveland Cavaliers-stjerna Thomson.

- Slikk ballene mine

Ifølge Mirror tenner Kardashian nå på alle plugger, etter at hun mottok meldinger fra Cavaliers-fansen på Twitter. En av meldingene lyder ifølge avisa slik:- Cavs har ikke spilt så bra etter at Khloe Kardashian kom inn i bildet. Jeg bare sier det.

Kardashian, som ikke er blyg når det kommer til ordbruken, mener imidlertid at dette er riv ruskende galt, og slår tilbake ved å henvende seg direkte til Twitter-brukeren.

- Laget er nummer én i sin avdeling, men takk for at du suger meg så hardt, at du i det hele tatt kan forestille deg at jeg har den makten. Slikk ballene mine mens du er i gang, skriver Kardashian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer