Bianca Ingrosso:

Fansen raser etter realityprofilens Göteborg-besøk

- Det holder dessverre ikke å sortere søppel

PROVOSERTE FANSEN: Influenser og realityprofil Bianca Ingrosso fikk fansen til å reagere, da hun publiserte en video fra et nylig Göteborg-besøk. Foto: NTB Scanpix
PROVOSERTE FANSEN: Influenser og realityprofil Bianca Ingrosso fikk fansen til å reagere, da hun publiserte en video fra et nylig Göteborg-besøk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Verdens klimautfordringer og hvilke tiltak hver enkelt av oss kan gjøre for å redusere påvirkningen vi har på miljøet, har fått økende oppmerksomhet de siste årene.

Mens profiler som Gunhild Stordalen (40) blant annet maner til plantebasert kosthold for å redde klimaet, har barn i flere land fulgt den unge, svenske aktivisten Gretha Thunbergs oppfordring om å skulke skolen til fordel for klimamarsjer.

Når profilerte personer tar valg som går stikk i strid med det som gagner klimaet, går det ofte ikke ubemerket hen. Det fikk blogger og realityprofil Bianca Ingrosso (24) merke, da hun valgte å fly fra Göteborg til Stockholm.

- Er du seriøs?

24-åringen er et kjent ansikt både hjemme i Sverige og her til lands. Etter realityserien «Wahlgrens Värld», har blant annet flere skandinaviske medier omtalt Ingrosso/Wahlgren-familien som «Sveriges Kardashians».

I tillegg har Bianca blitt en av Sveriges største influensere med så mange som en million følgere på Instagram og en stor følgerskare på sin egen Youtube-kanal.

På sistnevnte kanal fikk fansen nylig følge Bianca til Summerburst-festivalen, som gikk av stabelen i Göteborg tidligere i juni. I videoen viste hun blant annet at hun hoppet i en taxi for å rekke flyet som skulle ta henne de omkring 500 kilometerne fra Göteborg og hjem igjen til Stockholm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer