Coronaviruset:

Fansen raser. Nå slår hun tilbake

Pernilla Wahlgren får hard medfart etter at hun delte bilder i sosiale medier.

FÅR KRITIKK: Pernilla Wahlgren får kritikk etter et bilde som strider mot corona-tiltakene. Her sammen med dattera Bianca Ingrosso. Foto: Erik Simander / TT, NTB scanpix
FÅR KRITIKK: Pernilla Wahlgren får kritikk etter et bilde som strider mot corona-tiltakene. Her sammen med dattera Bianca Ingrosso. Foto: Erik Simander / TT, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I likhet med dattera Bianca Ingrosso (25), kan man vel trygt si at den svenske artisten Pernilla Wahlgren (52) er en av nabolandets mest profilerte kjendiser for tiden.

Duoen og resten av familien har sin egen tv-serie, «Wahlgrens Värld», og de deler også mye i sosiale medier.

Mens Bianca har 1,1 millioner følgere på Instagram, har mora over en halv million følgere. Førstnevnte har stått i stormen av kritikk fra følgerne sine tidligere, men nå er det 52 år gamle Wahlgren som får høre det.

På bildedelingstjenesten har hun nemlig delt et bilde hvor hun åpenbart er nærmere enn en meter med to venninner, Sofia Wistam og Emilia Löf Karlsson. I forbindelse med coronapandemien, som preger hele verden, har det blitt iverksatt en rekke tiltak for å stanse spredningen.

Når Wahlgren nå ikke overholder rådet om å holde en meters avstand til andre, blir ikke fansen akkurat imponert over henne, skriver Hänt.

«Dere som er ansikt utad og har øyne på dere hele tida i sosiale medier, hvorfor deler dere et sånt bilde når dere ikke kan komme nærmere hverandre. Det er unødvendig og dumt vil jeg si,» skriver en under bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.