Megan Fox:

Fansen reagerer etter bilder

- Ser ikke ut som henne lenger.

REAGERER: Nye bilder av Megan Fox får fansen til å reagere. Foto: Mike Coppola / Getty Images via AFP / NTB
REAGERER: Nye bilder av Megan Fox får fansen til å reagere. Foto: Mike Coppola / Getty Images via AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Megan Fox (37) er kjent for sine lange, mørke lokker, men i fjor gjorde hun en drastisk endring. Hun var nemlig nærmest ikke til å kjenne igjen etter at hun klippet håret kort og farget det rødt.

Fox har de seineste åra vært sammen med artisten Machine Gun Kelly (33), som ikke er fremmed for å kjøre en rocka stil, og det kan se ut som at hun henter inspirasjon fra kjæresten.

Etter at de ble sammen har 37-åringen stadig dukket opp med nytt blekk på kroppen. Det gjorde hun også forrige uke under Grammys etterfest, iført en gjennomsiktig kjole med skinnende detaljer.

MÅTTE SPY: Megan Fox har gjestet «Jimmy Kimmel Live», der forteller hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

På Instagram viser hun fram de ferske tatoveringene sine.

Det er imidlertid alt annet enn blekket på skuespillerens kropp som nå får oppmerksomhet i sosiale medier - følgerne er nemlig lite imponert over den såkalte «nye Megan».

«Ikke misforstå meg, disse bildene er fantastiske. Men dette er ikke Megan Fox lenger. Det ser ikke ut som henne», skriver en bruker i kommentarfeltet.

«Dette er så MGK (Machine Gun Kelly, red.anm.), den nye sleeven, det rosa håret, diamantringene og leppesmykkene».

«Jeg synes det virker som hun ikke vet hvem hun er … hver gang hun får ny kjæreste betyr det ny identitet», skriver en annen.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

I november gjestet Fox «The Drew Barrymore Show» hvor hun blant annet snakket om sin nye boklansering.

Der kom hun også inn på at hun angret på en tatovering hun nylig hadde tatt, og at hun var nødt til å justere på den, ifølge People.

- Jeg har nettopp tatt en som jeg ikke liker og som jeg må fikse, fortalte hun til Barrymore.