TERGER FANSEN: Britney Spears er albumaktuell med «Glory», som kommer i slutten av måneden. Det er derimot ikke musikken fansen nå raser mot. Albumets cover har fått gjennomgå i sosiale medier, og det er nå startet en underskriftskampanje for å få henne til å bytte albumcover. Foto: NTB scanpix
TERGER FANSEN: Britney Spears er albumaktuell med «Glory», som kommer i slutten av måneden. Det er derimot ikke musikken fansen nå raser mot. Albumets cover har fått gjennomgå i sosiale medier, og det er nå startet en underskriftskampanje for å få henne til å bytte albumcover. Foto: NTB scanpixVis mer

Fansen vil at Britney skal bytte albumcover: - Ikke en verdig representasjon

Britney Spears' comeback faller ikke i smak hos alle. 

(Dagbladet): Britney Spears (34) erobret på slutten av 1990-tallet verden med sin melodiøse og sexy pop. Låter som «Toxic» og «...Baby One More Time» er spilt av millioner av ganger verden over.

Det er tre år siden artisten sist ga ut musikk. Den gang var det albumet «Britney Jean» som kom ut, der hitlåta «Work Bitch» var med.

På onsdag annonserte popstjerna at hennes niende soloalbum, «Glory», snart kommer ut.

Fansen lot seg begeistre av dette, og meldinga Spears la ut på Twitter er favorittmarkert av over 30 000 mennesker.

Det er derimot én faktor ved albumet enkelte ikke er så glade for. Flere raser nå mot albumets cover, og mener det er for dårlig.

Det har til og med blitt opprettet en underskriftskampanje, der over tusen mennesker krever at plateselskapet nå bytter cover, skriver Refinery29.

Nettmagasinet omtaler albumcoveret som overeksponert, og mener at fonten ikke ser bra ut.

På Twitter har fansen vært harde i sin kritikk av albumcoveret. Flere brukere tuller med at coveret bare er en skjermdump fra musikkvideoen til artistens nye singel, «Make Me...».

«Plateselskap: Vi har ikke noe albumcover. Britney: - Jeg tar en lur. "Bruker skjermdump fra «Make Me»-videoen», skriver blant andre brukeren @Ira.

Det er til og med startet en underskriftskampanje for å få plateselskapet til å endre Spears' cover.

Den ble starta av Austin Dame og er så langt skrevet under av over tusen personer.

«Vi Britney-fans mener at coveret ikke er en verdig representasjon av musikken Britney gir ut og vi vil at det skal endres», heter det i kampanjens infotekst.

Den er rettet mot artistens plateselskap RCA og Sony. Totalt trengs det 1500 underskrifter før de alle sendes til de respektive plateselskapene.

34-åringen har ikke kommentert cover-slakten selv. Dagbladet har prøvd å komme i kontakt med Sony Music, uten hell.