Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Fant avisforside med seg selv hos foreldrene - i kattedoen

Ny podcastepisode: Mia Hundvin sparer ikke på minner.

(Dagbladet): - Bare tanken på «Skal vi danse» - å kle seg ut, ha kameraer rundt seg, og stå der og snakke - nei, det er ikke mye ved det som appellerer, sier Hundvin i den siste utgaven av «Alt du sier er feil, Espen», den ukentlige podkasten til Kristopher Schau og Espen Thoresen, som publiseres her på Dagbladet.no.

De to podkasterne har - ikke uten en viss stolthet - bitt seg merke i at ukas intervjuobjekt ikke stiller opp på hva som helst i media. Selv sier hun at det stort sett er venninna Marte Stokstad som klarer å overtale henne.
Katte-do - Alle som er med i «Skal i danse» sier at «ja, slik tenkte jeg også - men da jeg først ble med viste det seg å være fantastisk». Men, nei, uff, sier hun.

Hun kan ikke engang mimre om hva det er hun angrer på at hun stilte opp på - fordi det har hun fortrengt.

- Å glemme er teknikken jeg har for å overleve. Jeg har ingen slik scrapbook med minner fra alt. Ikke engang moren min sparer på en sånn bok med avisutklipp. Men en gang jeg kom hjem fra OL og skulle skifte kattesand fant jeg en forside med meg på i kassa, sier Hundvin.

Jobber i «Brille» Til gjengjeld har hun funnet seg til rette bak kamera. Hundvin begynte å jobbe i Harald Eia og Bård Tufte Johansens tv-produksjonsselskap Funkenhauser i 2013, og er blitt med over i Thomas Giertsen-selskapet Feelgood etter oppkjøpet.

Nå er hun redaksjonsleder for «Brille», som sendes på TVNorge.

- Der er jeg den som holder i manuset, snakker med gjestene og koordinerer med programlederen, sier hun.

Snart får hun Schau som gjest i programmet. Han avslører at han jevnlig hjelper Egil Hegerberg med å komme opp med morsomheter.

- Jeg føler egentlig at jeg allerede har jobbet i Brille lenge, sier Kristopher Schau.

Her kan du høre podcasten Du kan høre podcasten via spilleren på toppen av denne artikkelen, eller ved å klikke inn og laste ned via blant annet podcasttjenesten Acast og iTunes.

• Hør «Alt du sier er feil, Espen» i iTunes.
• Hør «Alt du sier er feil, Espen» i Acast.
• Link til RSS-feed for «Alt du sier er feil, Espen».

JOBBER MED EIA:  Mia Hundvin er redaksjonsleder i «Brille». Foto: Nina Ruud
JOBBER MED EIA: Mia Hundvin er redaksjonsleder i «Brille». Foto: Nina Ruud Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media