Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Vanessa Bryant:

Fant brev fra sin avdøde ektemann

Dagen før sin egen 38-årsdag kom Vanessa Bryant over et brev fra sin avdøde ektefelle Kobe Bryant.

STORT SAVN: Vanessa Bryant opplevde enhvers største mareritt da hun mistet ektemannen Kobe Bryant og dattera Gianna i en helikopterulykke i januar. Foto: NTB Scanpix
STORT SAVN: Vanessa Bryant opplevde enhvers største mareritt da hun mistet ektemannen Kobe Bryant og dattera Gianna i en helikopterulykke i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

26. april var det allerede tre måneder siden basketballegenden Kobe Bryant, dattera Gianna og sju andre personer omkom i en helikopterulykke i delstaten California.

Basketballikonet var gift med Vanessa Bryant (38), og sammen fikk de døtrene, Gianna, Natalia (17), Bianka (3) og Capri (10 md.).

Dødsfallene sjokkerte en hel verden, og etterlot kona og de tre døtrene i ubeskrivelig sorg.

Siden dødsulykken har Vanessa Bryant uttalt seg om sorgen etter tapet av ektemannen og dattera.

«Vi er helt knust over det plutselige tapet av min elskede ektemann Kobe, den fantastiske faren til barna våre, og min vakre, søte Gianna - en kjærlig, omtenksom og vidunderlig datter, og en fantastisk søster for Natalia, Bianka og Capri. Vi er også sønderknust på vegne av familiene som mistet sine nærmeste, og tar del i deres sorg», var noe av det Bryant skrev i et innlegg på sin Instagram-profil kort tid etter dødsulykken.

DØD: Baskeballegende Kobe Bryant (41) er bekreftet omkommet i helikopterulykke. Foto: NTB Scanpix / CNN. Vis mer

«Hemmelig» brev

Tirsdag delte Bryant et bilde på Instagram av en gul konvolutt som hun hadde funnet dagen før.

Brevet var skrevet av den avdøde basketballegenden før han og dattera Gianna og sju andre, døde i helikopterulykken.

«I går fant jeg en konvolutt merket med: «Kjærligheten i mitt liv, fra Tu Papi». Jeg ventet med å åpne brevet til bursdagen min. Det ga meg noe å se fram til i dag», skrev Bryant.

GIKK BORT: Her er Kobe Bryant avbildet sammen med dattera Gianna for to år siden. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Her er Kobe Bryant avbildet sammen med dattera Gianna for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Bryant, som for øvrig ikke delte innholdet i brevet, var det bilde av henne på forsiden av konvolutten.

«Det ironiske er at Kobe hadde et bilde av meg med en engel som holder meg oppe tegnet av en kunstner på forsida. Savner kjærligheten i mitt liv, og min søte lille mamacita, min tyren-venn (stjernetegnet, journ.anm)», fortsatte hun.

Firebarnsmora avsluttet innlegget med å uttrykke sin takknemlighet for å kunne våkne opp med sine tre døtre på bursdagen, men la ikke skjul på at hun skulle ønske at hele familien var samlet, også ektemannen og dattera.

TÅRER: Shaquille O'Neal lot tårene strømme på da han snakket om Kobe Bryant. Video: CNN/TNT. Vis mer

- Savner deg så mye

Bryants fødselsdag kommer bare fire dager etter at hun feiret det som skulle ha vært 14-årsdagen til dattera, Gianna.

«Gratulerer med 14-årsdagen til min skjønne jente, Gianna. Mamma elsker deg mer enn jeg noen gang kan vise deg. Du er en del av sjela mi for alltid. Jeg savner deg så mye hver dag», skrev Bryant til et bilde av en smilende Gianna, og fortsatte:

«Jeg skulle ønske jeg kunne våkne opp og ha deg her sammen med meg. Jeg savner smilet ditt, klemmene dine og latteren din. Alt ved deg, Gigi. Jeg elsker deg så mye».

Som nevnt har Bryant uttalt seg om tapet av de to familiemedlemmen tidligere. I midten av februar delte hun en rørende video av dattera og ektemannen, hvor hun også skrev en hjerteskjærende tekst.

I SORG: Her er Vanessa Bryant avbildet under den offentlige minneseremonien for ektemannen og dattera i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Her er Vanessa Bryant avbildet under den offentlige minneseremonien for ektemannen og dattera i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Jeg har vært motvillig til å sette ord på følelsene mine. Hjernen min nekter å akseptere at både Kobe og Gigi er borte. Jeg klarer ikke å bearbeide begge på en gang. Det er som om jeg forsøker å bearbeide at Kobe er borte, men kroppen min nekter å akseptere at min Gigi aldri vil komme tilbake til meg», skrev hun på Instagram.

RØRENDE: Flere artister hyllet Kobe Bryant under årets Grammy Awards, som i tradisjonen tro foregikk i Staples Center, hvor Bryant spilte basketball for LA Lakers i tyve år. Vis mer

- Jeg er så sint

Videre stilte 38-åringen spørsmål ved hvorfor hun skulle være i stand til å våkne opp til en ny dag når dattera Gianna ikke lenger har den muligheten.

«Jeg er så sint. Hun hadde så mye liv å leve. Så innser jeg at jeg må være sterk og være der for mine tre døtre. Jeg er sint for at jeg ikke er med Kobe og Gigi, men takknemlig for at jeg har Natalia, Bianka og Capri», fortsatte hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!