«Ex on the Beach»:

Fant kjærligheten etter skandalerealityen

«Ex on the Beach»-Therese avslører nytt forhold.

HURRA: Therese Pedersen (t.h) anbefaler ingen å melde seg på «Ex on the Beach». Pedersen har likevel all grunn til å smile, for hun har nå funnet kjærligheten. Her poserer hun med Monica «Moccababe» Gaustad på premierefesten i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HURRA: Therese Pedersen (t.h) anbefaler ingen å melde seg på «Ex on the Beach». Pedersen har likevel all grunn til å smile, for hun har nå funnet kjærligheten. Her poserer hun med Monica «Moccababe» Gaustad på premierefesten i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Skandaleserien «Ex on the Beach» ble spilt inn i januar, og deltakerne har dermed gledet seg til å se det ferdige resultatet i omtrent et halvt år. Intime scener, fyll og alle øvrige synder blir snart tilgjengeliggjort for hele Norge, noe mange ser fram til.

Mens enkelte har planer om å bruke sin nye berømmelse til egen fordel, eksempelvis å sikre sponsoravtaler på Instagram, er det andre som ikke er like begeistret over det «nye» livet de har i vente.

Therese Pedersen, som altså var en av de første jentene som sjekket inn i villaen, forteller til Dagbladet at hun kvier seg til å se resultatet på tv.

FØRSTE KVELD: «Ex on the beach» er i gang for fullt, og allerede første kvelden blir det action på to av deltakerne. Video: Kine Falch/Rød Løper Vis mer

- Angrer ikke

- Ikke fordi jeg ikke står for alt jeg gjorde og hadde det fint, men jeg vet ikke ... Jeg synes ingen burde søke på det her, det ble ikke helt som jeg hadde trodd, fortalte hun på programmets premierefest som fant sted 20. august.

Samtidig understreker Pedersen at hun ikke angrer, men at hun neppe hadde meldt seg på igjen.

HER ER DEM: Dette er årets Ex on the beach-jenter. De er ville, vakre og klare for å lage et skikkelig spetakkel på Mauritius. Vis mer

- Jeg angrer ikke i det hele tatt, men det er intenst og kaotisk. Jeg sier som noen sa i fjor, at man ikke bør melde seg på i det hele tatt. Det er en påkjenning.

Fant kjærligheten

Deltakelsen resulterte heller ikke i kjærlighet for Pedersens del. Det betyr imidlertid ikke at hun er singel i dag. Det har seg nemlig slik at hun har klart å finne kjærligheten på egen hånd, helt uten hjelp fra produksjonen.

- Det stemmer at jeg har fått meg kjæreste, og er kjempefornøyd med det. Vi kjente hverandre fra gammelt av. Jeg er kjempeforelska. Vi har kjent hverandre en god stund, men det er først de siste månedene at vi har blitt sammen. Og nå er jeg en skikkelig kjærestejente, forteller Pedersen om kjæresten Sivert.

- Det ble ingen langvarig flørt på Mauritius for deg, med andre ord?

- Nei, det ble dessverre ikke sånn. Jeg vil oppsummere oppholdet som kaotisk, og det var ikke så lett å fokusere på å holde noen flørt gående, forteller hun.

NOE NYTT: Therese Pedersen ville ha et avbrekk fra jobbhverdagen, og satte kursen mot Afrika. Hun kom tomhendt hjem. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
NOE NYTT: Therese Pedersen ville ha et avbrekk fra jobbhverdagen, og satte kursen mot Afrika. Hun kom tomhendt hjem. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

Da Dagbladet møtte Pedersen i januar, begrunnet hun oppholdet med at hun ønsket en ferie. Hun hadde jobbet uten stopp siden 2015, og ville derfor reise bort.

- Jeg har ikke tenkt til å ha sex på tv. Det er jo som en partytur, men nei, jeg skal klare å holde meg. Jeg elsker å være singel, og kommer nok ikke herfra med noe kjæreste, sa hun.

Liten flørt

Av fjorårets deltakere sammenliknet hun seg med Sandra Clausen, som «var snill, gjorde som hun ville, men at det ikke vart no' dårlig stæmning, sjø». Hun regnet også med at det ville bli udramatisk dersom det dukket opp ekser hun kunne vært foruten.

- Det er enkelte ekser jeg ikke vil møte, men jeg er ikke redd for at noen skal komme. Det blir vel god stemning uansett. Jeg har faktisk skrevet ned alle eksene mine og levert det til Discovery, og det er et par gutter der som jeg tror kan ha meldt seg på ... Nei, uff, vi får se, sa hun.