«Ex on the Beach»:

Fant kjærligheten etter skandalerealityen

«Ex on the Beach»-Therese avslører nytt forhold.

HURRA: Therese Pedersen (t.h) anbefaler ingen å melde seg på «Ex on the Beach». Pedersen har likevel all grunn til å smile, for hun har nå funnet kjærligheten. Her poserer hun med Monica «Moccababe» Gaustad på premierefesten i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HURRA: Therese Pedersen (t.h) anbefaler ingen å melde seg på «Ex on the Beach». Pedersen har likevel all grunn til å smile, for hun har nå funnet kjærligheten. Her poserer hun med Monica «Moccababe» Gaustad på premierefesten i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skandaleserien «Ex on the Beach» ble spilt inn i januar, og deltakerne har dermed gledet seg til å se det ferdige resultatet i omtrent et halvt år. Intime scener, fyll og alle øvrige synder blir snart tilgjengeliggjort for hele Norge, noe mange ser fram til.

Mens enkelte har planer om å bruke sin nye berømmelse til egen fordel, eksempelvis å sikre sponsoravtaler på Instagram, er det andre som ikke er like begeistret over det «nye» livet de har i vente.

Therese Pedersen, som altså var en av de første jentene som sjekket inn i villaen, forteller til Dagbladet at hun kvier seg til å se resultatet på tv.

- Angrer ikke

- Ikke fordi jeg ikke står for alt jeg gjorde og hadde det fint, men jeg vet ikke ... Jeg synes ingen burde søke på det her, det ble ikke helt som jeg hadde trodd, fortalte hun på programmets premierefest som fant sted 20. august.

Samtidig understreker Pedersen at hun ikke angrer, men at hun neppe hadde meldt seg på igjen.

- Jeg angrer ikke i det hele tatt, men det er intenst og kaotisk. Jeg sier som noen sa i fjor, at man ikke bør melde seg på i det hele tatt. Det er en påkjenning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer