Siv Cotton:

Fant kjærligheten med «Luksusfellen»-profil

- Vi er som to tenåringer.

KJÆRESTE: Siv Cotton har nylig funnet kjærligheten med den svenske tv-profilen Patrik Wincent. Foto: Daniel Sahlberg / TV3
KJÆRESTE: Siv Cotton har nylig funnet kjærligheten med den svenske tv-profilen Patrik Wincent. Foto: Daniel Sahlberg / TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Norske Siv Cotton (47) har funnet kjærligheten med den svenske tv-profilen Patrik Wincent (45). Det melder Aftonbladet.

Cotton, som opprinnelig er fra Elverum, er for tiden aktuell som frue i høstens sesong av TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer», og er bosatt i Los Angeles.

Hennes utvalgte er derimot bosatt i Sverige, hvor han er programleder for den svenske versjonen av «Luksusfellen».

KJENDISDATTER: Den svenske Hollywoodfruen Siv Cotton viser gledelig fram sin «up and coming» datter Charlize på sosiale medier. Vis mer

Kjærlighet ved første blikk

Til avisa forteller paret at de møttes i slutten av august under Kristallen, som er den offisielle prisutdelingen for tv-bransjen i Sverige. Videre beskriver de møtet som kjærlighet ved første blikk.

- Jeg sto og snakket til min kollega Magnus, og der var hun med de andre fruene. Vi bare vekslet et blikk og siden var det kjørt, forteller Wincent til Aftonbladet.

Han forklarer videre hvordan de bare «klikket», og seinere bestemte seg for å forlate festen sammen. Da Cotton kort tid etter dro til Norge og videre hjem til Los Angeles holdt de tett kontakt over FaceTime. Til slutt fikk Wincent nok av avstanden og satte seg på et fly til USA hvor han nå befinner seg.

- Vi er som to tenåringer. Det kjennes uvirkelig og veldig rart, men samtidig fantastisk og herlig, sier han til avisa fra Hollywood.

Nylig delte Cotton et bilde av seg selv sammen med sin nye kjærlighet og et par venner på Instagram, hvor hun skrøt av en fin kveld.

NAKEN: Norske Siv Cotton (41) var med i «Norske Hollywoodfruer» i 2010. Her gjester hun den svenske versjonen, der hun blant annet kastet klærne i en sexy photoshoot. Video: TV3 Sverige Vis mer

Giftet seg med forretningsmann

Cotton forlot Norge og flyttet til USA allerede som 17-åring.

Her var hun au pair for en familie i New York, som tilfeldigvis skulle vise seg å være venner av hennes kommende ektemann. Den gang la hun ingen interesse i den eldre kameraten av familien hun jobbet for, men det skulle endre seg med tiden.

Da Hollywood-fruen møtte ham igjen om lag åtte år seinere, da hun var i midten av 20-åra, fikk hun virkelig øynene opp for ham.

- Jeg så bare at han var kjempesnill, og så er han jo veldig kjekk, sa Siv Cotton da Se og Hør møtte henne hjemme i Los Angeles i 2010.

Hun ble kjæreste med den 22 år eldre forretningsmannen Christian Cotton, som hun seinere endte opp med å gifte seg med. Ekteskapet varte i 12 år før de skilte seg i 2012.

Se klipp fra «Svenske Hollywoodfruer» som sendes på TV3 kl. 21.30 kommende tirsdag:

SVENSKE HOLLYWOODFRUER: En hyggelig middag mellom de svenske hollywoodfruene blir alt annet enn hyggelig når de fire kvinnene braker sammen. Video: TV3 Vis mer

Kjærligheten blomstrer

Det er flere Hollywood-fruer som kjærligheten blomstrer hos for tiden. Tidligere «Svenske Hollywoodfruer»-profil Anna Anka (48) kunne i vår meddele at hun er forlovet med 19 år yngre David Johansson, som er en svensk personlig trener.

Paret møttes i 2017, og siden den gang har de holdt sammen. Da Anka fikk sitt tv-gjennombrudd i 2009 var hun derimot gift med den amerikansk-kanadiske sangeren Paul Anka (78).

Etter at ekteskapet havarerte i 2010, med en skilsmisseprosess som på ingen måte ble forbigått i stillhet, havnet eksparet stadig i bitre og svært offentlige feider.

En faktor som i flere år skapte uenigheter var omsorgsretten for deres felles sønn, da de ikke ble enige om en løsning. I 2017 mistet Anka omsorgsretten for sønnen Ethan.

- Det er den største dagen i livet mitt, sa han til Page Six og la til at han hadde gått gjennom den trøblete prosessen bare for å beskytte sønnen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer