FANT KJÆRLIGHETEN: Det er tre par igjen i TV3-programmet «Love Island», og alle hevder at de er like forelsket. Torsdag får vi vite hvem av dem som stikker av med seieren. Foto: TV3
FANT KJÆRLIGHETEN: Det er tre par igjen i TV3-programmet «Love Island», og alle hevder at de er like forelsket. Torsdag får vi vite hvem av dem som stikker av med seieren. Foto: TV3Vis mer

«Love Island» Norge:

Fant kjærligheten på «Love Island»: - Vi ser for oss en framtid sammen

De tre finaleparene snakker ut om kjærligheten.

Torsdag sendes finalen i «Love Island» på TV3, der seerne skal stemme fram hvilket par de har mest trua på.

I seks uker har flere unge menn og kvinner vært bosatt i en luksuriøs villa like utenfor Las Palmas, der målet har vært å finne kjærligheten.

Når det nå er siste innspurt i programmet, står det igjen tre par som alle hevder at de har funnet en de kan tenke seg å fortsette den romantiske reisen med når de kommer tilbake til Norge og hverdagen.

Andrea Sveinsdottir (23), som tidligere har vært med i reality-programmet «Paradise Hotel», har de siste ukene blitt godt kjent med sørlandsmannen Morten Dalhaug (25).

Over telefonen fra Gran Canaria, forteller paret at de har stor tro på kjærligheten som har oppstått mellom dem.

- Vi har ikke stresset, til tross for den uvanlige måten vi møtte hverandre på. Vi har tatt alt i et naturlig tempo, og har bare vært oss selv. Jeg tror bare alt blir lettere når vi kommer tilbake til hverdagen, sier Dalhaug.

Sveinsdottir, som er fra Larvik, påpeker at de begge kommer til å sette av tid til å besøke hverandre og bli bedre bedre kjent i tiden framover.

- Vi er begge villige til å flytte på oss dersom ting blir seriøst, forklarer hun.

Svak for smilet hennes

Duoen er enige om at det beste med «Love Island»-deltakelsen er at de traff hverandre. Nå ser de frem til å møte hverandre når kameraene ikke er til stede.

- Vi er egentlig ganske private begge to. Andrea er en ærlig og morsom jente. Vi har funnet ut av vi begge er 70-80 år i hodet, og har masse til felles. I tillegg er vi forskjellige, og kan lære hverandre mye. Ikke minst har Andrea et vakkert smil, som jeg er veldig svak for, innrømmer Dalhaug.

View this post on Instagram

😍

A post shared by Love Island Norge (@loveislandnorge) on

Det tok litt tid før det ble full klaff mellom Dalhaug og Sveinsdottir inne på kjærlighetsvillaen. Likevel er de sikre på at romansen deres vil vare.

- Morten er veldig flink til å ta vare på meg. Han er tålmodig, og har gitt meg tid til å finne ut av ting, samtidig som han har pushet meg litt, sier bloggeren.

Ser for seg en fremtid

Haugesundsjenta Ellinor Selsø Håkonsen (24) og den høye, blide bergenseren Cristian Borge Olsen (26), fant fort tonen da de flyttet inn i «Love Island»-villaen for seks uker siden.

De har allerede rukket å bli godt kjent med hverandre - på godt og vondt. Ifølge Håkonsen er den største styrken i forholdet deres at de har lik visjon når det gjelder framtiden.

- Vi ser begge for oss at vi kommer til å være sammen en stund. Vi ser for oss en framtid sammen, sier hun til Dagbladet.

Olsen klarer nesten ikke å vente til han kommer hjem til Norge og kan bli kjent med 24-åringen på en helt ny måte.

- Jeg har så lyst til å nyte de enkle tingene i hverdagen sammen med Ellinor. Å ligge i sengen og se en film. Gå på matbutikken og handle. Det blir det aller beste med å komme hjem, sier han, og legger til:

- Vi har blitt godt kjent med hverandre disse ukene. Hadde dette vært på utsiden, hadde jeg nok følt at Ellinor og jeg hadde vært sammen i seks måneder nå.

View this post on Instagram

Couple goals✨

A post shared by Ellinor Selsø Håkonsen (@ellinorhaakonsen) on

Selv om Olsen er bosatt i Bergen, og Håkonsen bor i Haugesund, ser de ikke på avstanden som et problem.

- Det er ikke en veldig lang kjøretur, så det skal vi få til. Dessuten blir det nok bare fint og sunt å savne hverandre litt. Ellinor er åpen for å flytte til Bergen på sikt, forklarer 26-åringen.

DETTE ER «LOVE ISLAND»: Realitykonseptet «Love Island» er helt nytt i Norge, og deltakerne sliter litt med å forklare reglene. Video: Marie Røssland Vis mer

Planlegger ferie sammen

Det tredje og siste finaleparet i reality-programmet, er Bruna Camargo (23) og Nicklas Andre Nikolaisen (22). I likhet med Sveinsdottir og Dalhaug, tok det litt tid før de valgte å satse på hverandre.

- Jeg falt for Nicklas hovedsakelig fordi han er morsom og jeg lo så mye av alle påfunnene hans. Da han først begynte å åpne seg for meg, og fikk meg til å føle trygghet, skjønte jeg at han er en god gutt, forklarer 23-åringen.

Camargo, som flyttet fra Brasil til Norge som syvåring, har allerede planlagt en tur sammen med Nikolaisen til hjemlandet hennes etter hvert.

I liket med de to andre finaleparene, tror heller ikke duoen at det vil være særlig utfordrende med et avstandsforhold. Camargo bor for tiden i Kristiansand, mens Nikolaisen bor i Bergen.

- Bruna har familie i Bergen, så det blir nok bare hyggelig for henne å reise dit. Vi får være flinke til å sette av tid i helgene, forklarer han, mens Camargo sier seg enig.

Paret påpeker at de er verdige vinnere av «Love Island» fordi de mener at de er de er mest likesinnede blant de gjenværende parene.

- Vi har mange felles interesser, lik humor og vi klaffer generelt veldig bra. Det er avgjørende dersom man skal være sammen, mener jeg. Alle blir gamle og grå til slutt, og da er det viktig i lengden at man klarer å ha det gøy sammen, forklarer 22-åringen.

Det er seerne som avgjør hvilket par som til slutt vinner og skal dele en pengepremie på en halv million kroner mellom seg.

Finalen av «Love Island» sendes på TV3 torsdag klokken 21.30.