«Love Island» Norge:

Fant kjærligheten på «Love Island»: - Vi ser for oss en framtid sammen

De tre finaleparene snakker ut om kjærligheten.

FANT KJÆRLIGHETEN: Det er tre par igjen i TV3-programmet «Love Island», og alle hevder at de er like forelsket. Torsdag får vi vite hvem av dem som stikker av med seieren. Foto: TV3
FANT KJÆRLIGHETEN: Det er tre par igjen i TV3-programmet «Love Island», og alle hevder at de er like forelsket. Torsdag får vi vite hvem av dem som stikker av med seieren. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag sendes finalen i «Love Island» på TV3, der seerne skal stemme fram hvilket par de har mest trua på.

I seks uker har flere unge menn og kvinner vært bosatt i en luksuriøs villa like utenfor Las Palmas, der målet har vært å finne kjærligheten.

Når det nå er siste innspurt i programmet, står det igjen tre par som alle hevder at de har funnet en de kan tenke seg å fortsette den romantiske reisen med når de kommer tilbake til Norge og hverdagen.

Andrea Sveinsdottir (23), som tidligere har vært med i reality-programmet «Paradise Hotel», har de siste ukene blitt godt kjent med sørlandsmannen Morten Dalhaug (25).

Over telefonen fra Gran Canaria, forteller paret at de har stor tro på kjærligheten som har oppstått mellom dem.

- Vi har ikke stresset, til tross for den uvanlige måten vi møtte hverandre på. Vi har tatt alt i et naturlig tempo, og har bare vært oss selv. Jeg tror bare alt blir lettere når vi kommer tilbake til hverdagen, sier Dalhaug.

Sveinsdottir, som er fra Larvik, påpeker at de begge kommer til å sette av tid til å besøke hverandre og bli bedre bedre kjent i tiden framover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer