Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Love Island»:

Fant kjærligheten på TV for to måneder siden. Nå er det slutt

- Man blir usikker på hvordan det skal vare livet ut.

BRUDD: Etter to måneder er det slutt mellom Ellinor Selsø Håkonsen og Cristian Borge Olsen. Foto: Privat
BRUDD: Etter to måneder er det slutt mellom Ellinor Selsø Håkonsen og Cristian Borge Olsen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I oktober stakk Andrea Sveinsdottir (24) og Morten Dahlhaug (26) av med seieren i den første sesongen av «Love Island» på norsk tv. Paret fant kjærligheten, og i ettertid har de også avslørt på førstnevntes blogg at de nå skal bli samboere.

I finalen møtte paret Ellinor Selsø Håkonsen (25) og Cristian Borge Olsen (27), samt Bruna Camargo (23) og Nicklas Andre Nikolaisen (23), som kom på henholdsvis andre- og tredjeplass.

Langdistanseforhold

Siden den gang har alle tre parene, som fant kjærligheten på tv, holdt følgerne sine nøye oppdatert om sin nye hverdag som kjærester. Men nå to måneder etter finalen, er det over og ut for et av parene.

Søndag delte nemlig Selsø Håkonsen og Borge Olsen på Instagram at de har valgt å gå fra hverandre.

I et lengre innlegg skriver de begge at avstanden gjorde det vanskelig, og at de derfor har valgt å gå hver til sitt.

- Hei alle sammen! Siden forholdet vårt har vært såpass offentlig føler jeg det trenger en egen post her. Det er dessverre slutt mellom meg og Cristian, skriver Selsø Håkonsen blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

Fortsatt følelser for hverandre

Overfor Dagbladet forteller brunetten at hun fremdeles har følelser for Borge Olsen, men at det ble vanskelig å få forholdet til å fungere i lengden.

- Det ble annerledes når man kom hjem til hverdagen, sier hun og fortsetter:

- Når det føltes rart og vanskelig allerede nå, så blir man usikker på hvordan det skal vare livet ut.

Paret gjorde det ifølge Selsø Håkonsen slutt for en drøy uke siden. Grunnen til at de første delte bruddet i helgen var for å forberede seg på kommentarer, og komme seg litt etter avgjørelsen.

Saken fortsetter nedenfor.

DETTE ER «LOVE ISLAND»: Realitykonseptet «Love Island» er helt nytt i Norge, og deltakerne sliter litt med å forklare reglene. Video: Marie Røssland Vis mer

- Jeg gruet med veldig til å si at det var slutt, men jeg har fått mange meldinger av folk som synes det er både trist og som håper det går bra med meg, sier hun og fortsetter:

- Det er klart det er vanskelig, for jeg er fortsatt forelsket i Cristian.

Tidlig i forholdet spekulerte flere i om det hele kun var et pr-stunt. Dette avkrefter 25-åringen raskt.

- Dere ble ikke sammen for å vinne?

- Langt ifra. Det har vært ekte hele veien. Følelsene var og er ekte. Men det å være forelska er ikke alltid nok, innrømmer hun.

Selv om det er kort tid siden bruddet, forteller hun at det går bedre nå, og at hun er sikker på at hun vil finne kjærligheten igjen.

- Enten finner jeg en ny, eller så finner vi tilbake til hverandre, sier hun.

Se dette innlegget på Instagram

🧡

Et innlegg delt av ELLINOR HÅKONSEN (@ellinorhaakonsen)

Realitybobla

27-åringen forteller i likhet med Selsø Hakonsen at det var vanskelig å få det til å fungere da de kom hjem fra Gran Canaria. Fra å ha levd oppå hverandre i flere uker, til å måtte pendle tre timer hver vei for å se hverandre, ble en stor belastning.

- Det er utrolig kjipt at det ikke fungerte, men det er vanskelig når man ikke kan treffe hverandre når man ønsker, sier han og fortsetter:

- Da vi kom hjem var det nok mye mer annerledes enn vi hadde ventet, og vi slet med å komme oss forbi «Love Island»-bobla.

Borge Olsen forteller også om et vanskelig press fra utsiden, både om hvor perfekte de var for hverandre og om at folk beskrev de som et «goals»-par.

- Jeg har fremdeles følelser for henne, men jeg prøver å ikke tenke så mye på det for å komme meg videre, sier han, og legger til at mye tid bruker han blant annet på å trene.

- Jeg ser ikke for meg at vi blir sammen igjen, fortsetter han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!