Chrishell Stause og Jason Oppenheim:

Fant lykken med sjefen etter bruddet

- Jeg bryr meg veldig om henne.

NYTT PAR: Chrishell Stause og Jason Oppenheim bekrefter at de har blitt et par. Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell.stause
NYTT PAR: Chrishell Stause og Jason Oppenheim bekrefter at de har blitt et par. Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell.stause Vis mer
Publisert

Kjærlighetslivet til «Selling Sunset»-stjernen Chrishell Stause (40) har ikke akkurat vært en dans på roser. I fjor kom nyheten om at Stause og skuespiller Justin Hartley (44) skulle skilles.

- Han sendte meg en melding om at han hadde tatt ut skilsmisse. 45 minutter seinere visste hele verden det, sa Stause den gang.

Noen måneder seinere fant realityprofilen kjærligheten på ny med «Dancing With The Stars»-proffdanseren Keo Motsepe (31), men heller ikke dette forholdet skulle vise seg å vare.

- Lykkelige

Nå har imidlertid kjærlighetslivet til Stause fått fart på seg igjen. Realityprofilen har nemlig begynt å date sjefen sin, Jason Oppenheim (44), melder People.

- Jeg og Chrishell ble nære venner, og det har utviklet seg til å bli et fantastisk forhold. Jeg bryr meg veldig om henne og vi er veldig lykkelige sammen, forteller Oppenheim til People.

I realityserien «Selling Sunset» trer man inn i en verden der de mektigste eiendomsmeklerne regjerer. I serien får man bli med inn i livene til de ansatte og sjefene i Oppenheim Group, og gjennom sesongen blir man servert både salg av eksklusive luksushjem, kjærlighet og intriger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer