Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Fant sammen til slutt

Av/på forholdet til milliardæren endte i ekteskap i helga.

||| (Dagbladet.no): De har hatt et av/på-forhold helt siden de første gang annonserte forlovelsen sin våren 2007.

To år senere er skuespiller Salma Hayek(42) og den franske forretningsmannen Francois-Henri Pinault (46) endelig gift, ifølge den franske avisen Le Point som brudgommens familie eier.

De to giftet seg på Valentin-dagen denne helgen på rådhuset i Paris.

Hennes første barn
Salma og Francois forlovet seg i mars 2007 og i september samme året kom datteren Valentina Paloma Pinault til verden i L.A.

Sist sommer avlyste de forlovelsen, men i høst skal de to ha funnet sammen igjen.

I september i fjor var Salma i Paris i forbindelse med moteuka og de to ble observert sammen ved en rekke anledninger, ifølge People.

Milliard-arving
Francois-Henri Pinault er sønnen til en av Frankrikes rikeste menn, Francois Pinault  som var god for svimlende 16.9 milliarder dollar (omlag 115 milliarder kroner) ifølge Forbes.

Salmas nybakte ektemann er også administrerende direktør for luksusvaregiganten PPR (Pinault-Printemps-Redoute) som har spesialisert seg på salg av eksklusive varer.

Pinaut har også to barn fra et tidligere ekteskap.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling