Kathrine Sørland og Andreas Holck:

- Fant ut at han var utro

Snakker ut om den tunge tida.

ÅPNER OPP: Kathrine Sørland og Andreas Holck snakker for første gang ut om utroskapen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
ÅPNER OPP: Kathrine Sørland og Andreas Holck snakker for første gang ut om utroskapen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere modellen Kathrine Sørland (43) og ektemannen Andreas Holck (51) fant tilbake til hverandre i juni 2021, tre år etter at de valgte å gå hver til sitt, etter 12 år som ektepar.

Nå snakker ekteparet for første gang ut om den tunge tida i forholdet deres i den nye podkasten «Ekteskapet 2.0.». Det gjør de sammen med parterapeut Martina Meszansky. Ifølge TV 2 kommer de inn på temaer som sjalusi, barneoppdragelse, sexliv og utroskap.

Overfor TV 2 forteller 43-åringen at hun og ektemannen måtte ta en grundig vurdering før de bestemte seg for å dele denne delen av livet deres. Hun forteller også at sønnen Leon (14) er klar over at de snakker om dette offentlig.

- Sjalusi og usikkerhet

Sørland og Holck møttes i 2004, og legger ikke skjul på at de lenge hadde et godt forhold. Men da de ble foreldre til sønnen Leon, som kom til verden i 2008, var det noe som endret seg i forholdet deres - og livet ble plutselig mer alvorlig.

- Vi begynte å miste tillit og respekt for hverandre. Fra min side kjente jeg på sjalusi og usikkerhet. Jeg hadde vært stjerna og prinsen i Kathrines liv, men kjente på at jeg plutselig ikke var det lenger. Ikke bare som far, men at jeg ikke var like attraktiv for henne, forklarer Holck i podkasten, ifølge TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer