Fant ut at hun var gravid to dager etter den tøffe kreftbeskjeden. Da fikk Elle to alternativer av legene

- Jeg trodde ikke det var noe håp. 

RØRER TUSENVIS: Motejournalist i Daily Telegraph, Elle Halliwell, har med sin historie både overrasket og rørt tusenvis av mennesker. Nå forbereder hun seg på sitt livs største kamp. Foto: Privat
RØRER TUSENVIS: Motejournalist i Daily Telegraph, Elle Halliwell, har med sin historie både overrasket og rørt tusenvis av mennesker. Nå forbereder hun seg på sitt livs største kamp. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Veien mellom himmel og helvete kan være kort. Forferdelig kort.

Bare 48 timer før den australske journalisten Elle Halliwell fant ut at hun var gravid for første gang, fikk hun beskjeden om at hun var rammet av en agressiv form for blodkreft.

I mai i år ga legene henne to alternativer - ta abort og start med behandling umiddelbart, eller risiker ditt eget liv i håp om å kunne føde barnet.

Halliwell tok en beslutning, som til nå har skapt overskrifter verden rundt, om å utsette kreftbehandlingen.

- Føltes fatalt

I november stilte Halliwell opp i «60 Minutes», sammen med ektemannen Nick Biasotto. Der åpnet hun opp om diagnosen - kronisk myelogen leukemi (KML).

- Da jeg fikk beskjeden om at jeg har kreft, trodde jeg umiddelbart at sykdommen ville ta livet av meg. Å vite at kreften hadde invadert hver eneste del av kroppen min, føltes så fatalt.

- Jeg tenkte på det stakkars lille livet inni meg, som måtte leve i denne syke kroppen. Jeg trodde ikke det var noe håp, fortalte journalisten, ifølge News.

Samtlige leger advarte Halliwell om at kreften kunne ta livet av henne, før hun i det hele tatt ville nådd siste trimester av svangerskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer