Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Maria Montazami på «Skavlan»:

Får blanke sjekker av ektemannen: - Det jeg tjener er mitt. Det handler ikke om grådighet

Hollywood-fruen avslører at hun til og med kan signaturen hans.

FÅR PENGER AV MANNEN: I et intervju på Skavlan forteller Maria Montazami at hun får blanke sjekker av ektemannen, mens hun sparer sine egne penger. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

At Maria Montazami (50) lever et liv som velstående husmor i Orange County i California, er for lengst gjort kjent gjennom tv-programmet «Svenske Hollywoodfruer» .

Drømmene om de luksuriøse og materielle godene ble i første omgang virkeliggjort etter at hun gifta seg med Kamran Montazami i 1990. Siden den gang har overskriftene om økonomisystemet til paret vært mange.

Penger blir også et tema i kveldens episode av «Skavlan», hvor 50-åringen er blant gjestene.

GIFT I 26 ÅR: Maria og Kamran Montazami møttes i Los Angeles i etterkant av at hun flytter fra Sverige for å jobbe som au pair og servitrise 1987. Foto: NTB Scanpix
GIFT I 26 ÅR: Maria og Kamran Montazami møttes i Los Angeles i etterkant av at hun flytter fra Sverige for å jobbe som au pair og servitrise 1987. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det jeg tjener er mitt

Mens ektemannen har slått seg opp som en stor forretningsmann gjennom årenes løp - hovedsakelig innen eiendom, har 50-åringen drevet med klesdesign, vin, leppestifter og servise - med navnet sitt som varemerke.

Til tross for at hun de siste årene selv har begynt å tjene penger, er det imidlertid ingenting som heter felles økonomi i Montazami-familien.

- Det han tjener går til hele familien. Det jeg tjener er mitt, sier Maria Montazami i programmet, til latterbrøl fra salen.

Videre fremstår det som om realitystjerna har et behov for å understreke:

- Nei, nei. Det handler ikke om grådighet. Vi sier ikke at «dette er mitt» eller «dette er ditt», men han ønsker at jeg sparer pengene jeg tjener. Det synes jeg er fantastisk.

- Kan signaturen

Montazami har tidligere forklart hvilket system paret har forholdt seg til når det gjelder økonomien.

Blant annet har hun mottatt ukelønn fra ektemannen, i tillegg til at han har stilt kontoen til disposisjon hva gjelder regninger.

Mens han gir henne signerte, blanke sjekker - legger hun inn summen og kan løse ut pengene.

Skulle det oppstå en situasjon hvor ektemannen for eksempel er utilgjengelig, har 50-åringen et triks i ermet:

- Han trenger ikke å gi meg blanke sjekker lenger, for nå kan jeg signaturen hans - men ikke si det til noen! forteller hun med glimt i øyet til Skavlan.

POPULÆR: Maria Montazami sammen med ektemannen og deres fire barn. Foto: TV3
POPULÆR: Maria Montazami sammen med ektemannen og deres fire barn. Foto: TV3 Vis mer

- Krangler ikke

Montazami har tidligere uttalt overfor Dagbladet at selv om hun lever en luksuriøse livsstil, så tar hun den aldri for gitt. Samtidig verdsetter hun å glede andre.

- Vi har aldri kranglet om penger, men det er kjempekult å kunne tjene sine egne. Å kunne si at «I'm paying» er en deilig følelse, mener hun.

Hva gjelder pengebruk forklarte Montazami også at en av hennes største hobbyer er å shoppe. Hun setter imidlertid noen grenser for seg selv.

- Jeg er veldig bohem, så du ser nok aldri meg i en Chanel-drakt eller en Dior-kåpe. Det synes jeg er for dyrt. Jeg legger heller penger i mine juveler og vesker, fortalte hun entusiastisk og fortsatte:

- Jeg har mange vesker som er dyre. Jeg vet ikke hvor mye de alle er verdt, men om hver veske ble kjøpt for cirka 3000 dollar... Hm, I don't know, honey. Men veskene er min største glede i livet. Side om side «with decorating my home, of course».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!