Kerri Gribble:

Får fansen til å rase

Motemerke dropper samarbeid med influenseren etter kommentar om en annen Tiktoker.

DROPPES: Influenser Kerri Gibble mistet samarbeid etter hun hang ut en annen kvinne i sosiale medier. Foto: Instagram
DROPPES: Influenser Kerri Gibble mistet samarbeid etter hun hang ut en annen kvinne i sosiale medier. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Motemerket White Fox Boutique dropper samarbeid med influenser Kerri Gribble (21) etter at hun kalte en annen Tiktoker «tjukk».

New York Post har også omtalt saken.

Denne uka delte nemlig den australske influenseren, som har vokst seg stor på både TikTok og OnlyFans, en video på Snapchat. I videoen hevder 21-åringen at Tiktoker og influenser Mikaela Testa (22) er «tjukk» på ekte, og mener dermed at sosiale medier er falskt.

UTEN EN TRÅD: Britney Spears vekker oppsikt på Instagram etter dette. Video: Luna Lea. Vis mer

Snapchat-videoen skapte store reaksjoner, blant annet fra Testa sine 3,1 millioner Tiktok-følgere. Selv om videoen nå er slettet, har den blitt spredt rundt på sosiale medier.

I kommentarfelt under den spredte videoen har det australske motemerket «White Fox Boutique» blitt tagget av flere rasende følgere som krever at de skal avslutte sitt pågående samarbeid med Gribble.

NY DRIKK: En nytt reklame-samarbeid mellom Lindsay Lohan og Pepsi vekker sterke reaksjoner. Vis mer

- Jeg kommer ikke til å kjøpe fra «White Fox» lenger hvis de støtter noen som henger ut andre kvinner, sa en sint følger i et klipp på TikTok, mens en annen skrev følgende:

- Dette gjør meg kvalm! Det er pinlig at sjalusi nå har ødelagt karrieren hennes.

- Jeg er så skuffet. Kvinner snakker ikke om hverandre på denne måten, la en tredje til.

«White Fox Boutique» har nå uttalt seg til det nettstedet News.com.au. Der avslører de at Gribble ikke lenger er tilknyttet deres merkevare. Motemerket bekrefter også dette i kommentarfeltet under flere TikTok-videoer.

Gribble har siden hendelsen begrenset muligheten til å kommentere på hennes sosiale medier, blant annet i kommentarfeltet på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer