MED: Glenn Jørgen Sandaker og Anna Anka har hittil høstet høye poeng i «Skal vi danse». I går vant hun imidlertid den viktigste kampen hun kjemper i høst - foreldreretten til datteren sin. Foto: Lars EIvind Bones/Dagbladet
MED: Glenn Jørgen Sandaker og Anna Anka har hittil høstet høye poeng i «Skal vi danse». I går vant hun imidlertid den viktigste kampen hun kjemper i høst - foreldreretten til datteren sin. Foto: Lars EIvind Bones/DagbladetVis mer

Får foreldreretten til datteren

Anna Anka vant rettsaken i Los Angeles.

Samtidig som Hollywood-fruen har kjempet om de høyeste poengene i «Skal vi danse», kjemper hun sitt livs kamp i Los Angeles.

Der kniver nemlig hennes eksmenn om full foreldrerett til barna. Til nå har Anna Anka og de to eksmennene hatt delt omsorgsretten for de to smårollingene.

I går kom den gledelige nyheten om at Anna Anka har vunnet fram mot sin første eksmann i retten - hun beholder delt foreldrett til sin datter.

- Jeg kommer fortsatt til å ha delt foreldrerett for datteren min, sier Anna Anka gjennom pressekontakt i TV 2, Unn Grethe Berge.

Trodde hun ville tape Datteren Elli (9) og sønnen Ethan (6) som hun har henholdsvis med sine sine to eksmenn, bor hos hver sin pappa når Anna Anka er her.

Millionærekskona, som først ble kjent via «Svenska Hollywoodfruar» og «Anna Anka søker assistent», har tidligere i høst sagt at hun trengte betenkningstid da hun ble spurt om å delta i det norske danseprogrammet, på grunn av barna.

Det var i det første intervjuet med Dagbladet før dansekonkurransen var i gang at Anna Anka fortalte om rettsstriden som utspant i USA.

Da innrømmet hun at håpet om å vinne hang i en tynn tråd.

- Jeg har en bra advokat, men rettsystemet i USA er så korrupt at det egentlig ikke nytter. Det det handler om er til syvende og sist hvem som har mest penger. I tillegg er jeg utlending i USA, sa Anna Anka da og vedgikk at hun trodde hun ikke kom til å vinne.

Vant fram Gleden var derfor enorm da hun i går fikk den gode nyheten.

SKILTE LAG: Sangeren Paul Anka og tv-personligheten Anna Anka ble skilt i 2010. Scanpix.
SKILTE LAG: Sangeren Paul Anka og tv-personligheten Anna Anka ble skilt i 2010. Scanpix. Vis mer

- Jeg er utrolig glad og fornøyd for at det finnes rettferdighet i rettssystemet i USA. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Anna Anka.

På bloggen sin legger hun ikke skjul på hva hun føler over å ha vunnet overfor eksmannen.

«Tusen takk, USA. Hvordan føles det???????? Et totalt nederlag var tydeligvis ikke det du forventet deg i dag. Det er trist å se hvordan du kaster bort livet ditt», skriver Anna. I tillegg kommer hun med en kjærlighetserklæring til barna sine: «Mamma elsker og savner dere».

Kampen om foreldrereutten til sønnen hun har med den artisten Paul Anka, er ennå ikke avgjort i retten.