Simon Cowell:

Får gjennomgå etter uheldig tv-blemme: - Jeg ble flau

Musikkmogulen har sett seg nødt til avkrefte at han viser kjønnsorganet på direkten.

PINLIG AFFÆRE: Simon Cowell (i midten) har sett seg nødt til å avkrefte at han viser kjønnsorganet på direkten. Foto: ITV
PINLIG AFFÆRE: Simon Cowell (i midten) har sett seg nødt til å avkrefte at han viser kjønnsorganet på direkten. Foto: ITV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det skulle antakeligvis bare være et vanlig tv-opptak til en vanlig episode av det britiske musikktalentprogrammet «X-Factor», men det har handlet om noe helt annet.

For etter at helgas episode var unnagjort, er det ikke musikken det snakkes mest om.

Derimot har seerne bitt seg merke i det faste panelmedlemmet Simon Cowell (56), og hans noe uheldige sittestilling på tv.

Tå eller penis?

Musikk- og tv-mogulen ante trolig fred og ingen fare der han satt tilbakelent og barbeint i en sofa mellom «Spice Girls»-kvinnene Melanie Brown (41) og Emma Bunton (40) - som utgjorde kveldens dommerpanel.

Cowell hadde trukket det ene beinet opp i sofaen, og ved første øyekast var det kanskje lett å ta feil av hva som faktisk stakk opp like ved buksesmekken på den løstsittende dongeribuksa hans.

Og selv om svaret lander på Cowells storetå, og ikke hans edlere deler, har det ikke stoppet internett fra å leke seg med synsbedraget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer