Sophie Stray Spetalen:

Får hatkommentarer fra voksne kvinner

Den yngste i Spetalen-flokken forteller i nytt intervju om studieplaner og hva hun vil gjøre med sangkarrieren.

YNGSTEMANN: Sophie (t.h) får råd fra familien sin når det kommer til fremtiden. Her på 17. mai i 2019 med søsteren Jenny, pappa Øystein Stray Spetalen og mamma Charlotte Spetalen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
YNGSTEMANN: Sophie (t.h) får råd fra familien sin når det kommer til fremtiden. Her på 17. mai i 2019 med søsteren Jenny, pappa Øystein Stray Spetalen og mamma Charlotte Spetalen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sophie Stray Spetalen (18) er vant med et liv i luksus, noe som kanskje ikke er så rart når du er dattera til Øystein Stray Spetalen (59).

Vi finner pappa Spetalen på en god 78. plass på Kapitals liste over Norges 400 rikeste.

I et intervju med D2 Magasinet åpner den yngste i Spetalen-flokken seg nå om hva hun vil gjøre i framtida.

Ikke et alternativ å droppe ut

Sophie forteller til D2 at hun startet med pianotimer da hun var sju år, og begynte å skrive egne sanger ikke lenge etter.

Som 14-åring slapp Sophie sin første singel, «Over me», på plateselskapet Sony Music Norge. Den gang fortalte hun i et intervju med KK at hun hadde tenkt å satse på en utdannelse innen musikk.

- Sophie har fra hun var liten alltid vært kreativ, spilt instrument og sunget av hele sitt hjerte, sa mamma Charlotte Spetalen i samme KK-intervju.

Nå, fire år seinere, er utdanningsambisjonene endret. Når hun går ut av Wang videregående skole til sommeren er planen å begynne å studere juss.

- Jeg ser på skolen som en gave, og det har aldri vært et alternativ for meg å droppe ut for å satse på musikk. Jeg syntes det er helt idiotisk, forteller hun til D2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer