Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tore Petterson:

Får ikke kjøre bil

- Jeg er ikke blind.

BRUKER BRILLER: Hver lørdag er Tore Petterson (t.h) å se i «Skal vi danse», stort sett med briller på. Dette på grunn av et øyeproblem han har slitt med i lang tid. Her med sine meddommere. Foto: NTB Scanpix
BRUKER BRILLER: Hver lørdag er Tore Petterson (t.h) å se i «Skal vi danse», stort sett med briller på. Dette på grunn av et øyeproblem han har slitt med i lang tid. Her med sine meddommere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I slutten av august avslørte «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (40) at et fremmedlegeme inne i øynene hans har løsnet, og at han derfor har problemer med synet.

Dette kom fram i podkasten «Kommentarfelt - Adam og Tore», som han har sammen med kameraten Adam Schjølberg (37), og Petterson kunne også fortelle at han som følge av dette har måttet slutte å kjøre bil. I 40-åringens tilfelle er dette blitt en utfordring, da han kjører mye i forbindelse med jobben han gjør som foredragsholder.

Til Dagbladet fortalte Petterson den gang at han har slitt med øyeproblemene en stund, men at det brått ble mye verre. Blant annet fører dette til at han får dobbeltsyn og sliter med å se folks ansikt.

FORELSKET: Tore Petterson har nettopp fått seg kjæreste, og «Skal vi danse»-dommeren er fylt av beundring over sin nye flamme. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen. Reporter: Marcus Brenden Vis mer

Derfor må han gjennomgå en operasjon, der han må skifte en linse og muligens bytte ut væske. Da Dagbladet møtte ham under lørdagens «Skal vi danse»-sending, kunne han fortelle at han fortsatt venter på en legetime og operasjonsdato.

- Er ikke blind

Han kunne også fortelle at han bruker både linser og briller for å se hva som skjer på danseparketten.

- Det er ikke noe store greier, og jeg ser godt, men jeg får jo ikke lov til å kjøre bil, for jeg må se skilt og sånt.

MÅ OPERERE: «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson må gjennom en øyeoperasjon. Inntil da bruker han både briller og linser. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
MÅ OPERERE: «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson må gjennom en øyeoperasjon. Inntil da bruker han både briller og linser. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Men jeg ser dansen, og jeg ser jo uttrykk og alt som skal være på plass, la han til, og forsikret om at problemet ikke påvirker jobben.

Videre kunne Petterson fortelle at han lever fint med øyeproblemene.

- Så jeg har på meg linser, og jeg har på meg briller. Og jeg er ikke blind.

Ny kjæreste

Men til tross for at Petterson sliter noe med synet om dagen, har han mye annet å smile over. I midten av august ble det nemlig kjent at «Skal vi danse»-dommeren hadde funnet lykken med Joakim Tjøstheim (26).

Overfor Se og Hør kunne duoen den gang avsløre at de hadde vært kjærester i nesten tre måneder, og at de møttes på Tinder. Siden den gang har Tjøstheim blitt med Petterson på flere arrangementer, og på lørdag var han på plass Nydalen, der «Skal vi danse» spilles inn. Også mormoren til Tjøstheim var med - og hun hadde tatt turen helt fra Stavanger.

FIN GJENG: Mormoren til Tore Pettersons kjæreste hadde reist fra Stavanger for å se showet. Foto: Ruben Pedersen
FIN GJENG: Mormoren til Tore Pettersons kjæreste hadde reist fra Stavanger for å se showet. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

- Jeg har gledet meg veldig lenge. Både Joakim og Tore betyr veldig mye for meg. Det er en gave for meg å få ham inn i familien, og han er ekstremt flink som dommer, fortalte Anne Tjøstheim Molaug på lørdag.

Petterson satte også stor pris på at mormoren til kjæresten var der.

- Det er veldig fint, for hele familien har tatt meg inn. Spesielt mormor, hun er ei flott dame, forklarte han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media