Sigrid Bonde Tusvik

- Får ikke lov til å lage Gullruten

TV 2 bekrefter til Dagbladet at Sigrid Bonde Tusvik ikke leder «Gullruten» i år. Selv er de uenige i hva som har skjedd på bakrommet.

SLUTT: Hvis uttalelsene til Sigrid Bonde Tusvik i podkasten «Tusvik & Tønne» stemmer, vil hun ikke lede Gullruten denne våren. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SLUTT: Hvis uttalelsene til Sigrid Bonde Tusvik i podkasten «Tusvik & Tønne» stemmer, vil hun ikke lede Gullruten denne våren. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha ledet Gullruten fem år på rad, er det i år slutt for programleder Sigrid Bonde Tusvik (42). Det røper hun selv i den nyeste episoden av podkasten «Tusvik & Tønne».

Nyheten blir kjent rundt tre minutter ut i episoden, der hun selv slår fast følgende:

- Jeg har mistet Gullruten. Jeg får ikke lov til å lage Gullruten av TV 2, sier 42-åringen til podkast-kollega Lisa Tønne.

- Forrige gang fikk du jo ikke det heller, men da klarte du å krangle deg inn igjen, får du ikke til det nå? spør Tønne.

- Jeg ligger nede og klarer ikke å kjempe tilbake. Jeg merker det inni meg, responderer Tusvik.

Fem år

Komikeren har ledet prisutdelingen de fem siste åra. De to siste gangene sammen med VG-profil Morten Hegseth.

Hun erkjenner at hun ble lei seg da hun fikk beskjeden.

I podkasten forteller Tusvik videre at argumentet for at hun ikke er med i årets sending, kan være at hun allerede har ledet programmet i mange år.

- Grunnen til at jeg har laget det i mange år, er at jeg har laget det bra i mange år, mener jeg. Jeg er opptatt av det indre og det ytre på Gullruten, Jeg tror ikke at jeg eier Gullruten, sier Tusvik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.