«Squid Game»:

Får Instagram til å koke

Høy stjernestatus medfulgte modellens skuespillerdebut.

NETFLIX-STJERNE: Jung Ho-yeon ble superstjerne etter sin rolle i Netflix-serien. Foto: Marijo Cobretti / Splash News / NTB
NETFLIX-STJERNE: Jung Ho-yeon ble superstjerne etter sin rolle i Netflix-serien. Foto: Marijo Cobretti / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tida er den sørkoreanske Netflix-serien «Squid Game» på «alles» lepper hva gjelder underholdning på TV-skjermen.

I «Squid Game» møter vi mennesker i vanskelige økonomiske situasjoner som får muligheten til å delta i diverse barndomsleker. Deltar de får de sjansen til å vinne i underkant av 45,6 milliarder won, noe som tilsvarer ca. 328 millioner norske kroner. Deltakelsen kan imidlertid få dødelige konsekvenser.

Det er ikke tvil om at serien har oppnådd stor suksess, da den per nå topper flere av Netflix' «mest sette»-lister verden over, og internett koker over av memes og teorier om den fryktinngytende og brilliante serien.

- Takknemlig

Med hitseriens suksess har også skuespillernes anerkjennelse medfulgt, der blant andre en av hovedrollene ble superstjerne nærmest sagt over natten.

FJERNER: Netflix må sensurere denne scenen i serien «Squid Game» etter at nummert på kortet har blitt ringt over 4000 ganger. Video: Netflix Vis mer

Modellen Jung Ho-yeons (27) skuespillerdebut har nemlig gitt henne over tolv millioner Instagram-følgere siden serien hadde sin premiere 17. september.

I skrivende stund har skuespillertalentet - som spiller den fryktløse «Sae-byeok» i serien - 13 millioner følgere på bildeplattformen.

I et intervju med Herald Pop, gjengitt av Just Jared, røper skuespilleren hvordan det føltes å se antallet følgere klatre høyere og høyere.

- I begynnelsen var jeg veldig overrasket da jeg sjekket underveis. Da jeg åpnet opp appen så gikk tallet opp, og da jeg åpnet den igjen gikk det enda mer opp. Jeg tenker at fascinasjonen for «Squid Game» reflekteres i tallene, som om det var skjebnen, og jeg er takknemlig, forteller superstjerna, og legger til:

- Bare det faktum at så mange mennesker rundt om i verden viser interesse får meg i godt humør.

I forkant av Netflix-rollen, blomstret 27-åringens karriere i modellindustrien. Hun begynte nemlig som modell i 2013 da hun havnet på andreplass i konkurranseshowet «Korea's Next Top Model».

Kort tid etter valset hun nedover catwalken i Seoul Fashion Week, før hun seinere ble booket internasjonalt av moteindustriens giganter - deriblant Louis Vuitton, Chanel, Gucci og Marc Jacobs. Det skriver Yahoo! News.

NETFLIX-SUKESS: «Squid Game» har på kort tid blitt en internasjonal Netflix-favoritt. Vis mer

- Veldig stolt

På privaten er hun sammen med skuespilleren Lee Dong-hwi (36) som hun har vært i et forhold med siden 2016.

Han er kjent fra blant annet «The Handmaiden» og «Extreme Job», der sistnevnte ligger på andreplass for sør-koreanske filmer med høyest inntekt.

Ifølge 27-åringen legger heller ikke kjæresten skjul på at han er stolt over sin utkåredes skuespillerinnsats.

- Han er veldig stolt over suksessen som «Squid Game» har fått, røper modellen til nettstedet, før hun legger til:

- Siden han også er skuespiller er han en god mentor, og en god venn og person. Han heier mye på meg, og bekymrer seg, også. Han er litt som en far.

POPULÆR: Netflix-serien Squid Game har tatt seerne med storm og ligger an til å bli den mest strømmede serien. Video: Netflix. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Sesong to?

I skrivende stund har ikke Netflix bekreftet at det kommer en sesong to av «Squid Game», men flere utenlandske medier mener at det er sannsynlig.

Digital Spy skriver at det neppe tar lang tid før Netflix kunngjør at «Squid Game» får en sesong to - med tanke på den oppmerksomheten og suksessen den første sesongen har fått.

Serieskaperen selv, Hwang Dong-hyuk (50), har uttalt følgende til Variety i et nylig intervju:

- Jeg har ingen velutviklede planer for «Squid Game 2». Det er ganske slitsomt bare å tenke på det. Men hvis jeg skulle gjøre det, ville jeg definitivt ikke gjort det alene.

SNAKKIS: Akkurat nå er det én serie alle snakker om; «Squid Game». Serien troner på toppen over den mest strømmede serien i verden, og det er ikke uten grunn. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Hvis en sesong to kunngjøres, vil trolig lanseringsdatoen ligge et stykke frem i tid. Digital Spy påpeker imidlertid at det er mulig å se for seg at sesong to lanseres mot slutten av 2022 - siden mange av seriens nøkkelelementer allerede er på plass.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer