«Squid Game»:

Får Instagram til å koke

Høy stjernestatus medfulgte modellens skuespillerdebut.

NETFLIX-STJERNE: Jung Ho-yeon ble superstjerne etter sin rolle i Netflix-serien. Foto: Marijo Cobretti / Splash News / NTB
NETFLIX-STJERNE: Jung Ho-yeon ble superstjerne etter sin rolle i Netflix-serien. Foto: Marijo Cobretti / Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For tida er den sørkoreanske Netflix-serien «Squid Game» på «alles» lepper hva gjelder underholdning på TV-skjermen.

I «Squid Game» møter vi mennesker i vanskelige økonomiske situasjoner som får muligheten til å delta i diverse barndomsleker. Deltar de får de sjansen til å vinne i underkant av 45,6 milliarder won, noe som tilsvarer ca. 328 millioner norske kroner. Deltakelsen kan imidlertid få dødelige konsekvenser.

Det er ikke tvil om at serien har oppnådd stor suksess, da den per nå topper flere av Netflix' «mest sette»-lister verden over, og internett koker over av memes og teorier om den fryktinngytende og brilliante serien.

- Takknemlig

Med hitseriens suksess har også skuespillernes anerkjennelse medfulgt, der blant andre en av hovedrollene ble superstjerne nærmest sagt over natten.

Modellen Jung Ho-yeons (27) skuespillerdebut har nemlig gitt henne over tolv millioner Instagram-følgere siden serien hadde sin premiere 17. september.

I skrivende stund har skuespillertalentet - som spiller den fryktløse «Sae-byeok» i serien - 13 millioner følgere på bildeplattformen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer