«Skal vi danse»:

- Får kjeft av barna mine

Skade, tårer og glede preger kveldens «Skal vi danse»-sending.

IMPONERTE: Tarjei og Siri imponerte med sin rumba. Sistnevnte avslører at hun øver ved hver eneste ledige mulighet. Foto: Thomas Andersen / TV 2
IMPONERTE: Tarjei og Siri imponerte med sin rumba. Sistnevnte avslører at hun øver ved hver eneste ledige mulighet. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): Forrige uke åpnet årets «Skal vi danse»-sesong med et brak. Nivået blant kjendisene er tilsynelatende høyere enn noensinne, og årets første tier kom allerede på premieren.

For første gang fikk også seerne og publikum se to menn danse sammen, og Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy blåste alle de andre av dansegulvet med sin forrykende tango.

- Herregud, hva faen skjedde der. Jeg dør, fy fader at dette skjedde nå. Jeg er veldig takknemlig for at vi fikk lov til å komme ut med den «pangen» på den måten. Hvis noen syntes at dette var rart, så fikk vi bevist at de tok feil, sa Kleven til Dagbladet etter premieren.

Ute med skade

Lørdag kveld skulle sesongens første par etter planen ha forlatt konkurransen etter å ha fått færrest poeng. Slik ble det imidlertid ikke.

I forkant av sendingen ble det kjent at heller ikke i kveld ryker noen par ut. Sexolog og influenser Iselin Guttormsen måtte nemlig trekke seg etter å ha pådratt seg brudd i ankelen.

- Jeg har grått siden jeg fikk beskjeden, fortalte hun.

- Jeg ønsker av hele mitt hjerte at jeg kunne fortsette. Sånn sett er det deilig at dette ikke er en avgjørelse som jeg selv måtte ta, men noe fagfolk har sagt at jeg må. Da har jeg ikke noe valg, fortsatte hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer