Hilde Skovdahl

Får kjeft av «Charter-Hilde». Nå svarer Gullruten

Hilde Skovdahl er blant flere som reagerer på at Melina Johnsen vant pris for «Årets deltaker». Nå avslører juryen sin begrunnelse.

REAGERER: I et nytt inlegg på sosiale medier tar Hilde Skovdahl et kraftig oppgjør med krav og forventninger til kroppen - og sender samtidig et stikk i retning Melina Johnsen og Gullruten. Foto: Privat / Andreas Fadum, Se og Hør
REAGERER: I et nytt inlegg på sosiale medier tar Hilde Skovdahl et kraftig oppgjør med krav og forventninger til kroppen - og sender samtidig et stikk i retning Melina Johnsen og Gullruten. Foto: Privat / Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld delte Hilde Skovdahl (50), kanskje best kjent som «Charter-Hilde», et lengre innlegg med følgerne sine på sosiale medier, der hun tar hun et kraftig oppgjør med krav og forventninger til kroppen. 50-åringen engasjerer seg også sterkt rundt presset man kan oppleve om å se «perfekt» ut.

«Ja, jeg vet jeg er overvektig og har min kamp med å gå ned i vekt for helsens skyld, men likevel mener jeg hvert eneste ord. Jeg elsker kroppen min, for det fantastiske underverket den er», skriver hun.

Reagerer på normaliseringen

Skovdahl påpeker at mennesker setter opp regler for hva som er vakkert eller stygt, og for hva som skal være «in».

«Å kritisere en kropp er som en hån mot mennesket, mot livet, mot dem som ville gjort hva som helst for å få en arm, et ben, en pupp, og så videre», skriver hun videre.

I samme innlegg trekker «Charterfeber»-stjerna også fram «Ex on the Beach»-profil Melina Johnsen (22), og påpeker at det er altfor lett å rakke ned på både hverandre og kroppen.

De fleste minnes sikkert utsagnet «du er stygg, feit og bleik. Du drar ned håret og leker deilig. Du er ikke en dritt, bitch! Bare hør her», som Johnsen meldte i en av de aller første episodene av det mye omtalte realityprogrammet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer