Kim Kardashian:

Får «kjeft» av presidentdatter

- Vanvittig.

FEIRET DATTEREN: Kim Kardahsian lagde nylig en bursdagsfeiring for datteren North West. Det har skapt reaksjoner. Foto: Skjermdump / Instagram / Kim Karsdahian
FEIRET DATTEREN: Kim Kardahsian lagde nylig en bursdagsfeiring for datteren North West. Det har skapt reaksjoner. Foto: Skjermdump / Instagram / Kim Karsdahian Vis mer
Publisert

Tidligere denne uka feiret Kim Kardashian (41) og Kanye Wests (45) datter, North West, ni år.

I kjent stil ble Kardashian-bursdagen feiret med brask og bram, og realitystjerna sparte tilsynelatende ikke på noe for å feire dattera.

Det får hun imidlertid kritikk for.

Villmarkstema

Tidligere denne uka delte Skims-grunnleggeren flere bilder på sosiale medier, hvor hun ga et lite innblikk i niåringens bursdagsfest. Temaet for festen var «skummel villmark».

CAMP NORTH: Nylig feiret North West niårsdagen sin. Det har vekket reaksjoner. Foto: Instagram
CAMP NORTH: Nylig feiret North West niårsdagen sin. Det har vekket reaksjoner. Foto: Instagram Vis mer

Blant annet fikk gjestene ta Kardashians privatfly, som naturligvis var pyntet til randen med edderkoppnett og annen pynt. Hvert sete hadde blant annet puter som skulle se ut som tømmerstokker.

PRIVATFLY: Innsiden av flyet, som Kim Kardashian eier, var pyntet til randen med skumle effekter. Foto: Instagram
PRIVATFLY: Innsiden av flyet, som Kim Kardashian eier, var pyntet til randen med skumle effekter. Foto: Instagram Vis mer

- North ønsket seg en skummel villmarksfest. Jeg tok de med for å campe. Hun er virkelig interessert i spesialeffektsminke. Hun gjør virkelig gode sår og arr, sa Kardashian da hun nylig gjestet «The Tonight Show».

BLODIG: North ønsket seg en bursdagsfeiring med skumle effekter. Det fikk hun. Foto: Instagram
BLODIG: North ønsket seg en bursdagsfeiring med skumle effekter. Det fikk hun. Foto: Instagram Vis mer

Campingturen, som også kan omtales som «glamping», inkluderte zip lining, minitelt, taubaner og pil og bue. Teltene hvor gjestene faktisk sov var dekorert med falsk teaterblod.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Over styr

Torsdag langet presidentdatter Jenna Bush Hager (40), datter av tidligere president George W. Bush, ut mot Kardashian og Norths fest. Det gjorde hun i «Today».

- Jeg har en niåring selv, og hun hadde ikke en liknende bursdagsfest. Fordi, alle sammen, denne festen gikk over styr!

- Jeg fikk et tips av ei venninne en gang. Senk forventningene til barna, for hvis du går over styr når de er tre, se for deg hva de forventer når de er 16.

40-åringen deler de tre barna Mila (9), Poppy (6) og Hal (2) med ektemannen Brian Hager.

OVERRASKER: Kim Kardashian overrasker med kjolen sin på Met-gallaen. Video: AP Vis mer

Komiker Michelle Buteau (44), som også gjestet programmet, sa seg enig i presidentdatterens utspill, men la til at selv om hun «satte pris på inspirasjonen», ville hun holde seg til «lavbudsjettversjonen».

Hun kalte også bursdagsfesten «mer enn vanvittig».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer