Gwyneth Paltrow:

Får kritikk av dattera etter Instagram-bilde

Kjendisdattera med klar oppfordring til mor etter selfieblemma.

REFSES: Apple Martin, som er dattera til Gwyneth Paltrow og Chris Martin, kommer med skarp kritikk til mora etter Instagram-blemme. Foto: NTB scanpix
REFSES: Apple Martin, som er dattera til Gwyneth Paltrow og Chris Martin, kommer med skarp kritikk til mora etter Instagram-blemme. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Selv om det er flere år siden skuespiller Gwyneth Paltrow (46) og Coldplay-vokalist Chris Martin (42) valgte å skille seg, har de fortsatt et tett bånd. Duoen gikk fra hverandre i 2014 etter hele ti år som rette ektefolk, men møtes fortsatt regelmessig.

I januar reiste de blant annet på ferie sammen. Det nære båndet kan til dels skyldes at de verdenskjente entertainerne har to felles barn sammen, dattera Apple (14) og sønnen Moses (12).

Å oppdra to tenåringer kan tidvis være utfordrende, men siden paret hele tida har valgt å holde barna skjermet fra rampelyset, slipper de i hvert fall den utfordringen oppi det hele.

Derfor er det kanskje ikke så rart at det genererer overskrifter de få gangene barna velger å stikke nesa si ut i offentligheten. Det har parets eldste barn nå gjort, med skarp og konsis kritikk av sin egen mor.

Kritiseres

The Telegraph skriver at Apple Martin ikke så seg fornøyd med hvordan hennes 46 år gamle mor opererte på Instagram. De fleste tenåringer har vel på et eller annet tidspunkt rullet øynene godt tilbake når ens foreldre har tatt fram fotoapparatet for å forevige et øyeblikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer