Kendall Jenner

Får kritikk etter nakenbilde

Jenner-søsteras ferske Instagram-bilde får fansen til å reagere.

KRITIKK: Fansen kritiserer nok en gang supermodellens Instagram-bilde. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
KRITIKK: Fansen kritiserer nok en gang supermodellens Instagram-bilde. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Superstjerna Kendall Jenner (26) er blant de aller største supermodellene i verden, og er også et kjent fjes fra realityverden sammen med resten av Kardashian-familien.

I likhet med sine søstre er ikke 26-åringen beskjeden hva gjelder å legge ut vågale bilder i sosiale medier, noe som de stadig får kritikk for.

Nå reagerer fansen atter en gang på modellens lettkledde Instagram-bilde.

«Ulovlig?»

Supermodellen tok til Instagram for å dele det nakne bildet til sine 245 millioner følgere. Bildet viser Jenner på en solseng med stumpen i været, der hun tilsynelatende scroller på telefonen sin.

Til tross for at flere fans heier på stjerna under bildet, så er kommentarfeltet fylt til randen med bildekritikk fra sinte Instagram-brukere.

«Synes du at det er passende å legge ut noe sånt som det?» skriver en Instagram-konto under Jenners bilde.

- ER DET MULIG?: Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen reagerer på en uttalelse til Kourtney Kardashian. Reporter: Agusta Magnusdottir. Video: Regjeringen / NTB. Vis mer

Flere har også reagert på at Jenners bilder ikke blir slettet av Instagram på grunn av brudd på deres retningslinjer om nakenhet.

Ifølge Instagrams retningslinjer, tillater ikke plattformen nakenhet. Likevel gjør Instagram unntak med bilder av amming, fødsler og helserelaterte innlegg.

Flere av Jenners Instagram-følgere lurer derfor på om reglene ikke gjelder for den verdenskjente modellen.

«Hvorfor kan hun legge ut nakenbilde når ingen andre kan?», spør en forvirret Instagram-bruker.

«Ganske sikker på at dette strider mot Instagrams retningslinjer, men ok», skriver en annen.

«Er det ikke ulovlig å være naken på Instagram?», spør en tredje.

«Så ufølsomt»

Dette er ikke første gangen tequilagründeren mottar kritikk for nakenbilder i sosiale medier.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

Tidligere i år raste fansen mot 26-åringen etter at hun delte en rekke lettkledde bilder, bare kort tid etter at krigen brøt ut i Ukraina.

Fansen mente at Jenner valgte et upassende tidspunkt å dele bildene på, og flere hevdet at det var ufølsomt å dele slike bilder, samme dag som Russland-president Vladimir Putin kunngjorde at Russland hadde iverksatt et militært angrep mot Ukraina.

«Folk dør, Kendall …», skrev en følger.

«Kendall er flott og vakker, men HERREGUD dette er så ufølsomt …», skrev en annen, etterfulgt av en emoji av det ukrainske flagget.

«Les rommet, jente. Skru på nyhetene», skrev en tredje.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer