Hertuginne Meghan

Får kritikk for Vogue-forsida: - Skuffende

Flere mener at hertuginne Meghan har plagiert.

KRASS KRITIKK: Nylig ble det kjent at hertuginne Meghan skal være gjesteredaktør for den kommende septemberutgaven av britiske Vogue. Forsida har allerede blitt sluppet, og i løpet av et døgn har den allerede vakt stor oppsikt. Foto: Reuters / NTB Scanpix
KRASS KRITIKK: Nylig ble det kjent at hertuginne Meghan skal være gjesteredaktør for den kommende septemberutgaven av britiske Vogue. Forsida har allerede blitt sluppet, og i løpet av et døgn har den allerede vakt stor oppsikt. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld ble det avslørt at hertuginne Meghan (37) har fått det ærefulle oppdraget av å være gjesteredaktør for den kommende septemberutgaven av britiske Vogue. Dermed blir hun historisk.

Septemberutgaven blir tilgjengelig for salg digitalt fra 2. august, og på forsida har Meghan valgt ikke bare én, men 15 forsidepiker.

Disse er alle kvinner som hertuginnen ser opp til og blir inspirert av, i tillegg til at det er en «tom» plass blant de mange ansiktene. På denne plassen er det et speil, så leseren kan se seg selv på forsida av motemagasinet.

Men hvorfor har hertuginnen valgt akkurat disse kvinnene til å pryde forsida av utgaven hun har vært med å lage? Septemberutgaven går under tittelen «Forces for Change», eller «krefter for endring», og det er nettopp dette de 15 kvinnene er med på - nemlig å endre samfunnet.

På forsida finner man nemlig flere kjent ansikter som er store forbilder for hertuginne Meghan, blant andre den svenske miljøaktivisten Greta Thunberg (16), New Zealands statsminister Jacinda Ardern (39), Hollywood-stjerna Jane Fonda (81) og den australske modellen Adwoa Aboah (27).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer