- Får mange rare tilbud fra menn som kunne ha vært faren min

Slik gikk det med nakendaterne.

(Dagbladet): Torsdag ble siste foreløpig episode av «Adam søker Eva» sendt på TVNorge. Flere av nakendaterne melder om både positiv og negativ respons etter at programmet traff norske tv-skjermer.

Deltaker Sindre Moen har opplevd å bli kontaktet av menn som ønsker å kjøpe sex av ham.

- Folk sier at det var veldig tøft gjort av meg å gjøre dette, men nå skal det sies at man også får mange rare tilbud fra menn som kunne ha vært faren min om å stille opp for sex, mot at man får betalt, sier 25-åringen.

- Disse meldingene blir slettet etter at jeg har skummet gjennom dem, og personen blir blokkert. Så det er mye rart der ute, men jeg tar til meg det som er positivt og fortrenger det negative.

Moen er fortsatt singel, og jobber som frisør på Jessheim.

Søt musikk på premierefest For de fleste av nakendaterne er sivilstatusen fortsatt «singel», men for Sandra Hauge er det annerledes.

BLIR KONTAKTET: Sindre Moen var en av deltakerne i episode fire av «Adam søker Eva». I etterkant av programmet har han blitt kontaktet av menn som ønsker å kjøpe sex. - Det er mye rart der ute, men jeg tar til meg det som er positivt og fortrenger det negative, sier Moen til Dagbladet. Foto: TomS-L.Photo
BLIR KONTAKTET: Sindre Moen var en av deltakerne i episode fire av «Adam søker Eva». I etterkant av programmet har han blitt kontaktet av menn som ønsker å kjøpe sex. - Det er mye rart der ute, men jeg tar til meg det som er positivt og fortrenger det negative, sier Moen til Dagbladet. Foto: TomS-L.Photo Vis mer

23-åringen røper at hun muligens har funnet kjærligheten med en annen «Adam søker Eva»-deltaker — dog ikke under innspilling.  

Artikkelen fortsetter under annonsen

På premierefesten fant nemlig Hauge tonen med Jonas Myrvold, som var en av nakendaterne i torsdagens sending. I det siste har nakendaterne, som bor i henholdsvis Bergen og Trondheim, besøkt hverandre hyppig.

- Det sa «knips» ved første blikk, sa Myrvold til VG om møtet.

Tobarnsmoren Hauge sier at responsen etter «Adam og Eva» i hovedsak har vært positiv, men at det også har sneket seg inn noen kritiske røster.

- Jeg har fått noen negative kommentarer, forteller Hauge åpenhjertig.

- Mer komfortabel Joakim Økland fant ikke kjærligheten under innspillingen på Filippinene, og er fortsatt på utkikk etter den rette.

VIL MØTES: Sindre Moen sier han har opplevd å få tilsendt Facebook-meldinger fra voksne menn som ønsker å ha sex med ham. Skjermdump: Facebook
VIL MØTES: Sindre Moen sier han har opplevd å få tilsendt Facebook-meldinger fra voksne menn som ønsker å ha sex med ham. Skjermdump: Facebook Vis mer

Sandnes-mannen tar uansett med seg viktig lærdom fra «Adam og Eva»-deltakelsen:

- Jeg har lært å være mer komfortabel med meg selv, og prøver å bli kjent med personer før jeg dømmer dem etter førsteinntrykk eller utseende. 

Heller ikke Susanne Govasli fant kjærligheten på øya.

- Jeg er fortsatt singel, og venter på at prinsen kommer en dag og sjarmere meg. Men denne gangen vil jeg helst ha klær på, ler Mosjøen-kvinnen.

Dagbladet har tidligere skrevet at Govasli, som har to barn, opplevde å bli kritisert for å være med i programmet.

- Glad i hvordan jeg ser ut Ellen Elise Pettersen Steinvik skriver i en e-post til Dagbladet at hun etter deltakelsen har blitt tilfreds med seg selv.

ADAM FANT EVA: Det har oppstått søt musikk mellom Sandra Hauge og Jonas Myrvold. Deltakerne møttes ikke på øya, men på premierefesten til programmet. Foto: TomS-L.Photo
ADAM FANT EVA: Det har oppstått søt musikk mellom Sandra Hauge og Jonas Myrvold. Deltakerne møttes ikke på øya, men på premierefesten til programmet. Foto: TomS-L.Photo Vis mer

- Jeg kan fremdeles jogge vekk noen kilo, men er glad i hvordan jeg ser ut. Henger det litt fett her og der, får det bare henge!

Etter programmet har hun fått positive tilbakemeldinger, til tross for at hun ikke fant kjærligheten.

Opplevelse for livet
Elisabeth Aase skriver at hun aldri hadde fått en mulighet som dette om det ikke var for programmet. I etterkant har kommentarene vært bedre enn hun trodde.

- Jeg var mest bekymra for foreldrene til barna jeg har på svømmekurs, men de har vært hyggelige og påpekt at de håper barna blir like tøffe som meg, forteller Aase.

Hun er fortsatt singel, uten å ha funnet kjærligheten naken på øya.

VENTER PÅ PRINSEN: Susanne Govasli er fortsatt singel. Foto: TomS-L.Photo
VENTER PÅ PRINSEN: Susanne Govasli er fortsatt singel. Foto: TomS-L.Photo Vis mer

Bryr seg ikke om kommentarene
Anne-Marie Djupeng har blitt tryggere på seg selv etter at hun kom hjem. Hun har fått mange positive kommentarer, men også noen negative.

- Folk synes det var tøft gjort, og at jeg gjorde en god profil. Har fått noen negative kommentarer på puppene mine, hvor noen mener at man kan se de har silikon i seg. Det bryr jeg meg lite om, mener hun.

Kjærligheten fant hun ikke på øya, men hun sier hun alltid har noen i kikkerten.