Durek Verrett:

- Får meldinger om at «hvit og svart ikke hører sammen»

Durek Verrett hevder han har mottatt drapstrusler.

- TRUSLER: Overfor Dagbladet forklarer Durek Verrett at han ikke bare blir utsatt for rasisme, men at det angivelig også dreier seg om drapstrusler. Foto: Agnete Brun / Dagbladet
- TRUSLER: Overfor Dagbladet forklarer Durek Verrett at han ikke bare blir utsatt for rasisme, men at det angivelig også dreier seg om drapstrusler. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hvis det at jeg har forelsket meg i prinsesse Märtha Louise, resulterer i at jeg mister livet, vel, da har jeg levd et godt liv, sier Durek Verrett (44) til Dagbladet.

Tidligere denne uka fortalte kjæresten til prinsesse Märtha Louise (47) at han er blitt utsatt for grov rasisme i tida etter at deres kjærlighetsforhold ble kjent for offentligheten.

Overfor The Sunday Times antydet Verrett videre at det ikke bare dreier seg om det han omtaler som rasistiske bemerkninger, men også om meldinger av langt mer alvorlig karakter. Overfor Dagbladet hevder Verrett at dette inkluderer drapstrusler.

- Ja, jeg har blitt truet, men jeg velger å ikke svare på truslene.

- Kan du være mer konkret rundt innholdet i truslene, og hvem de kommer fra?

- De fleste truslene jeg får, kommer i meldingsform. Det er folk som skriver: «Du fortjener å bli drept fordi du er i et forhold med prinsessen» og «Du bør passe deg, fordi noen kommer til å tilintetgjøre deg». Jeg får også meldinger om at «hvit og svart ikke hører sammen», og så videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer