Prins Harry:

Får mobberåd av prinsekollega

- Han har fortalt at han føler seg mobbet, og jeg kan forstå og sympatisere med ham over det.

PERSONLIGE RÅD: Prins Harry har fått råd fra fyrst Albert av Monaco om hvordan han skal takle det konstante søkelyset i mediene. Nå forteller sistnevnte om hva slags råd han ga den britiske prinsen. Foto: NTB Scanpix
PERSONLIGE RÅD: Prins Harry har fått råd fra fyrst Albert av Monaco om hvordan han skal takle det konstante søkelyset i mediene. Nå forteller sistnevnte om hva slags råd han ga den britiske prinsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det siste året har det stormet rundt prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) som gang på gang har havnet i sentrum av ulike konflikter.

Medieoppmerksomheten rundt paret har vært enorm siden de giftet seg i mai i fjor, og i september ble det kjent at hertugparet hadde bestemt seg for å saksøke avisa Mail on Sunday. Søksmålet kom som følge av en langvarig konflikt som bunner i at avisa publiserte et privat brev Meghan hadde skrevet til faren sin.

Oppmerksomheten rundt det mye omtalte hertugparet ble heller ikke mindre da dokumentaren «Harry og Meghan: An African Journey» ble sluppet. I dokumentaren forteller hertugparet åpenhjertig om rollen som kongelige og sin mentale helse.

Personlig samtale

Til tross for den konstante medieoppmerksomheten og parets krig med pressen, har prins Harry nå fått støtte fra uventet hold, nærmere sagt fyrst Albert av Monaco (61).

Han har selv opplevd mye av det samme som den britiske prinsen, og har delt sine råd med Harry. Det avslører han i et intervju med People.

Den private samtalen mellom de to kongelige fant sted under finalen av verdensmesterskapet i Rugby i Japan i begynnelsen av november.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer