Tom Cruise:

Får nettet til å koke

Nye Tom Cruise-bilder vekker oppsikt.

FAR OG SØNN: Tom Cruise og sønnen Connor (bak til venstre) avbildet på baseballkamp sammen i San Francisco i helga. Foto: Jeff Chiu/ AP/ NTB
FAR OG SØNN: Tom Cruise og sønnen Connor (bak til venstre) avbildet på baseballkamp sammen i San Francisco i helga. Foto: Jeff Chiu/ AP/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Tom Cruise (59) dukket opp med sønnen Connor Cruise (26) under en baseballkamp mellom Dodgers og Giants i San Francisco i helga, var det mange som sperret opp øynene.

Det er riktignok et sjeldent syn å se far og sønn sammen offentlig, men det var ikke bare dette som fanget oppmerksomheten på sosiale medier. Eller som Vanity Fair beskriver det:

«Tom Cruise gjorde noe fullstendig normalt lørdag kveld: Han dro på en baseballkamp. Men da bilder av ham dukket opp på nettet, gikk sosiale medier berserk».

Magasinet skriver at mange lurte på om Cruise egentlig var en såkalt «deepfake», altså en digital etterligning av stjerna. «Deepfakes» av Cruise har tidligere fått oppmerksomhet i media, blant annet hos CNN, etter at flere «Tom Cruise»-videoer dukket opp på Tiktok:

Kjendisblogger Perez Hilton (43) mente på sin side at Cruise lignet mest på den nylig avdøde komikeren Norm Mcdonald, mens andre Twitter-brukere syntes stjerna var vanskelig å kjenne igjen.

Sportsjournalisten Amy Gutierrez havnet for øvrig ved siden av stjerna på tribunen, og delte en selfie med sine Twitter-følgere. Der kom det for øvrig fram at «Mission: Impossible»-stjerna skal ha gitt et meget diplomatisk svar om hvilket baseballag han heiet på:- Jeg er fan av baseball.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer