Prins Harry:

Får nettet til å koke

Prins Harry hylles i sosiale medier.

SPIDER-MAN-PRINS: Prins Harry får massiv ros etter sin videohilsen til veldedighetsorganisasjonen Scotty's Little Soldiers. Video: Scotty's Little Soldiers/Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Iført et Spider-Man kostyme sendte prins Harry en overraskelseshilsen til den veldedige organisasjonen Scotty's Little Soldiers, skriver Independent.

Den britiske organisasjonen jobber med barn som har en foreldre som har dødd mens de tjenestegjorde i Forsvaret, og det var i anledning den årlige julefesten prinsen sendte hilsenen.

STORM: Prins Harry og hertuginne Meghan har stått i en storm de siste årene. Nå kommer dokumentarfilmen hvor begge snakker ut. Video: Netflix Vis mer

- Jula er en tid da vi savner våre kjære virkelig, virkelig mye. Og det er greit. Samtidig er det mange som sitter med skyldfølelse for å ha det gøy uten foreldrene sine også. Men jeg er her for å forsikre dere om at foreldrene våre alltid vil at vi skal ha det gøy, ok?, sa Harry i videoen.

Det var ikke før mot slutten av videoen den britiske prinsen tok av seg maska, og videoen får sosiale medier til å koke.

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gata i London, etter dronning Elizabeths begravelse, er ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

På Twitter er det flere som bruker anledningen til å ros

«Jeg vil ha en underskriftskampanje for at prins Spider-Man får en liten rolle i den neste Spider-Man filmen», skriver en bruker.

«Han er ikke en som prøver å virke sympatisk, han vet hvordan det er å vokse opp uten en forelder», skriver en annen.

Kommentarfeltet under videoen på YouTube bugner også av hyllester av hertugen av Sussex.

«En prins med et stort hjerte», skriver en bruker.

«Du fikk meg til å smile, og gråte av glede», skriver en annen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer