KEiiNO:

Får reise til Eurovision likevel

Årets andreplass i MGP reiser til Rotterdam tirsdag.

EUROVISION-LYKKE: KEiiNO kom på den sure andreplassen i årets MGP. Tirsdag reiser de likevel til Rotterdam. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
EUROVISION-LYKKE: KEiiNO kom på den sure andreplassen i årets MGP. Tirsdag reiser de likevel til Rotterdam. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter at konfettien hadde lagt seg på gulvet og seiersbrølene hadde stilnet i salen, sto det i februar klart at det var Andreas TIX Haukeland (28) som kunne starte forberedelsene til årets Eurovision Song Contest.

På den evig sure andreplassen sto KEiiNO, med den tunge beskjeden om at de ikke fikk representere hjemlandet i den gjeve konkurransen.

Tirsdag reiser gjengen likevel ned til Rotterdam, og fredag opptrer de for tusenvis av mennesker over nett på Eurovision Village. Dermed rekker de også akkurat å få med seg den første semifinalen til Norge.

- Det føles helt fantastisk. Vi er så klare for å stå på en scene igjen og glede det fantastiske Eurovision-publikummet, og vi kommer til å synge for folk fra hele verden, så det gleder vi oss til, sier Alexandra Rotan (24) entusiastisk til Dagbladet.

Får opptre

Dagbladet har nemlig tatt en prat med to tredjedeler av KEiiNO, siden tredjemann Fred Buljo (33) var tom for strøm på telefonen, og det er svært glade artister som forteller at de tirsdag får opptre i Eurovision-sammenheng - til tross for andreplassen i MGP.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer