Bernt Hulsker:

Får særbehandling på «Kompani Lauritzen»

TV-profilens nattevaner fikk Christine Dancke til å hylgrine.

Zzzzz: Bernt Hulsker holdt de andre kompanirekruttene våkne om nettene med snorkingen sin - da tok produksjonen grep. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen tvil om at livet under oberst Dag Otto Lauritzen (64) er tøft, spesielt når en viss fenrik får med seg enhver detalj med sitt sylskarpe blikk.

At befalet gjør dagene på «Kompani Lauritzen» utfordrende, er de fleste til en viss grad forberedt på.

Men at det var tv-profil Bernt Hulsker (43) som skulle stå for marerittliknende tilstander om natta, overrasket nok de fleste.

- Jeg begynte å hylgråte midt på natta. Vi er et militært regime, så vi får garantert ikke lov til å endre på noe eller bytte rom. Så da blir det sånn her hver natt, sier deltaker og radioprofil Christine Dancke innledningsvis i programmets andre episode.

Sov ikke

Hun sikter da til lydene som skjærer gjennom natta på rom fire på Setnesmoen leir: Snorking.

Vegard Harm fra «Panelet» har allerede brutt sammen under oppholdet, og en søvnløs natt bidro lite til å lette på oppholdet hans.

- Panikken begynte å spre seg. Hvis jeg ikke får sove heller der inne, da er det bare å ta neste buss hjem, sier han i episoden.

Deltakerne har ikke lenger bare en felles fiende i befalet - ondskapen har sneket seg inn i deres egne rekker. Men at Hulsker var disponert for snorking i gråsona for det som bør omfattes av naboloven, var han selv ikke klar over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer