Prins Harry og hertuginne Meghan

Får støtte: - Hjerteskjærende

Tidligere presidentkandidat og førstedame, Hillary Clinton, forteller at hun reagerte sterkt på intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan

INTERVJUET: Prins Harry og hertuginne Meghan ble intervjuet av Oprah Winfrey. Det har skapt voldsomme reaksjoner. Foto: Harpo Productions/Joe Pugliese/Handout via REUTERS
INTERVJUET: Prins Harry og hertuginne Meghan ble intervjuet av Oprah Winfrey. Det har skapt voldsomme reaksjoner. Foto: Harpo Productions/Joe Pugliese/Handout via REUTERS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Det eksplosive intervjuet med prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) har skapt sjokkbølger på begge sider av Atlanteren.

Dette var det første store intervjuet siden de trakk seg fra sine kongelige plikter.

I intervjuet forteller ekteparet blant annet om det massive presset de følte fra britiske tabloider, om det de opplevde som rasisme innad i kongefamilien og hvordan Meghan slet med alvorlig depresjon og suicidale tanker. I kjølvannet har reaksjonene vært sterke.

Ifølge britiske medier har dronning Elizabeth sittet i krisemøter gjennom mandagen for å finne ut hvordan det britiske kongehuset skal svare på det voldsomme angrepet.

Nå får Harry og Meghan støtte fra USAs tidligere førstedame og presidentkandidat, Hillary Clinton.

- Det var så hjerteskjærende å se, sier Clinton under et intervju med Washington Post på kvinnedagen.

Hun forteller at hun har møtt Harry og Meghan og også Harrys avdøde mor, prinsesse Diana.

- Meghan ble ikke fullstendig omfavnet - ikke bare av byråkratiet rundt kongefamilien, men av mediene i Storbritannia, sier Clinton.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer