SKAPTE TV-HISTORIE: Rodney Karlsen og Anette Young var i «Big Brother» 2001 de første, men langt fra siste, som hadde sex på norsk tv. 
Foto RANDEM/METTE Dagbladet
SKAPTE TV-HISTORIE: Rodney Karlsen og Anette Young var i «Big Brother» 2001 de første, men langt fra siste, som hadde sex på norsk tv. Foto RANDEM/METTE DagbladetVis mer

Får vi et nytt par som Rodney og Anette i kveld?

Diskutér «Big Brother» og alle deltakerne her.

(Dagbladet): Rodney Omdal Karlsen og Anette Young skapte tv-historie da de i 2001 ble det første paret som hadde sex på norsk tv.

Men de ble langt fra de siste til å kopulere for åpent kamera.

Og når 16 hittil ukjente nordmenn slippes inn i en høyteknologisk, luksuriøst innredet og overvåket bunker i «Big Brother» i kveld, har det passert et tiår hvor tv-programmer som «Paradise Hotel» og «Trekant» har flyttet grensene for hva vi er vant til å se.

• Følg den første «Big Brother»-sendingen i vårt livestudio.

Kommer Ottar til å bli provosert når tv-kameraene sveiper sakte over den nakne kroppen til glamourmodell Lena Charlotte Westby for første gang, eller er seerne blitt immune mot å la seg provosere av nakenhet?

Kommer «Big Brother»-deltakerne til å bli dritings allerede den første kvelden? Får vi et nytt par som Anette og Rodney? Blir det kos i bingen før første sending er ferdig?

Gidder noen egentlig følge med på «Big Brother i 2011»? Og ikke minst; hva synes du egentlig om deltakerne?

Dette og mere til kan du diskutere i vårt livestudio fra sendestart klokka 21.30.