Matthew McConaughey

Faren døde under orgasme

Stjerna åpner opp i ny bok.

MISTET FAREN: Matthew McConaugheys far døde i 1992, da han hadde sex med moren til skuespilleren. Foto: Magnus Sundholm / Shutterstock / NTB
MISTET FAREN: Matthew McConaugheys far døde i 1992, da han hadde sex med moren til skuespilleren. Foto: Magnus Sundholm / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da James Donald McConaughey døde, skjedde det under litt uvanlige omstendigheter, ifølge sønnen hans, Matthew McConaughey.

Matthew McConaughey er blant annet kjent fra filmer som «Interstellar», «The Gentlemen», «Magic Mike» og «Dallas Buyers Club».

Skuespilleren er i prosessen med å gi ut en memoar, en samling fortellinger fra livet hans. Et utsnitt av memoaren har blitt publisert av People Magazine, og det er her han forteller om da han først fikk beskjed om at faren var gått bort.

Vis mer

Ville dø under sex

I 1992 fikk McConaughey en telefon fra moren sin, der hun fortalte at faren hadde dødd.

- Beina mine klarte ikke holde meg lenger. Jeg klarte ikke tro det. Han var pappaen min. Ingen og ingenting skulle klare å ta livet av ham. Utenom mamma, skriver han.

- Han sa alltid til meg og brødrene mine: «Gutter, den dagen jeg dør, skal det være mens jeg elsker med moren deres.» Og det var akkurat det som skjedde. Han fikk hjerteinfarkt idet han fikk orgasme.

Giftet seg flere ganger

McConaughey forteller videre til People at foreldrene hans hadde et av-og-på-forhold, og at forholdet til tider var voldelig.

- Jeg skriver i boka at det var en måte for dem å kommunisere på. De skilte seg to ganger og var gift tre ganger, så ja, det var som Stillehavet under en storm til tider.

Tidligere i år prøvde skuespilleren å spleise moren sin med faren til Hugh Grant, som er enkemann. De to skuespillerne skal, ifølge Insider, ha satt opp en date mellom foreldrene sine.

Å dø samtidig som man har sex skjer veldig sjelden, ifølge en studie fra American Heart Association.

Bare rundt 0,2 av 100 000 menn dør av hjerte- og karproblemer som følge av sex, ifølge National Library of Medicine.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer