Matthew McConaughey

Faren døde under orgasme

Stjerna åpner opp i ny bok.

MISTET FAREN: Matthew McConaugheys far døde i 1992, da han hadde sex med moren til skuespilleren. Foto: Magnus Sundholm / Shutterstock / NTB
MISTET FAREN: Matthew McConaugheys far døde i 1992, da han hadde sex med moren til skuespilleren. Foto: Magnus Sundholm / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da James Donald McConaughey døde, skjedde det under litt uvanlige omstendigheter, ifølge sønnen hans, Matthew McConaughey.

Matthew McConaughey er blant annet kjent fra filmer som «Interstellar», «The Gentlemen», «Magic Mike» og «Dallas Buyers Club».

Skuespilleren er i prosessen med å gi ut en memoar, en samling fortellinger fra livet hans. Et utsnitt av memoaren har blitt publisert av People Magazine, og det er her han forteller om da han først fikk beskjed om at faren var gått bort.

Ville dø under sex

I 1992 fikk McConaughey en telefon fra moren sin, der hun fortalte at faren hadde dødd.

- Beina mine klarte ikke holde meg lenger. Jeg klarte ikke tro det. Han var pappaen min. Ingen og ingenting skulle klare å ta livet av ham. Utenom mamma, skriver han.

- Han sa alltid til meg og brødrene mine: «Gutter, den dagen jeg dør, skal det være mens jeg elsker med moren deres.» Og det var akkurat det som skjedde. Han fikk hjerteinfarkt idet han fikk orgasme.

Giftet seg flere ganger

McConaughey forteller videre til People at foreldrene hans hadde et av-og-på-forhold, og at forholdet til tider var voldelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer