Cameron Boyce:

Faren til død Disney-stjerne (20): - Et mareritt

Likevel klarer han å finne trøst i én ting etter det tragiske dødsfallet.

DØDE: Disney-skuespilleren Cameron Boyce døde på søndag. Han ble bare 20 år gammel. Nå forteller faren om sorgen. Foto: NTB scanpix
DØDE: Disney-skuespilleren Cameron Boyce døde på søndag. Han ble bare 20 år gammel. Nå forteller faren om sorgen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På tampen av helga ble det offentliggjort at den amerikanske Disney-skuespilleren Cameron Boyce hadde gått bort. Han ble bare 20 år gammel, og dødsfallet ble mottatt med sjokk hos både fansen og kollegene. Tross sin unge alder har han lang fartstid i bransjen, og har vært å se i en rekke store Disney-produksjoner det siste tiåret.

Boyce har blant annet spilt mot Adam Sandler (52) i «Grown Ups» og «Grown Ups 2», og han er en av dem som minnes den unge stjerna. Sandler har blant annet uttalt at dødsfallet kom overraskende på, og at det var altfor tidlig.

Skuespillerens familie har hatt nok å stri med de siste dagene. I bunnløs sorg har de bedt om privatliv og ro i den vanskelige situasjonen. Nå har likevel skuespillerens far, Victor Boyce, valgt å uttale seg.

- Mareritt

På Twitter skriver han at de siste dagene har vært såre, men at trøst er å finne i det overveldende antallet meldinger og bønner som har kommet inn etter at dødsfallet ble offentliggjort.

- Jeg er overveldet av all kjærligheten og støtten familien har mottatt. Det lindrer virkelig smerten fra dette marerittet jeg ikke klarer å våkne fra. Jeg klarer ikke takke dere nok, skriver han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer